Καστοριάφωτορεπορτάζ

Υρώ Λαγγιώτη: Πες μου σε ποιο νησί θα πας διακοπές, να σου πω τι να πάρεις μαζί σου! (φωτογραφίες)

 

Το Καλοκαίρι και οι διακοπές θέλουν ελαφριά διάθεση και ελαφριά βαλίτσα!

Υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια που είναι απαραίτητα για ολοκληρωμένες stylish εμφανίσεις!

Παρακάτω λοιπόν, σου δίνω μερικά tips σχετικά με το τι να βάλεις στη βαλίτσα σου και φυσικά ποια είναι η ιδανική τσάντα που πρέπει να επιλέξεις, ανάλογα με τον καλοκαιρινό προορισμό που θα επιλέξεις!

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και ελπίζω πως πλέον είσαι έτοιμη να απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές, χωρίς το άγχος της βαλίτσας! Φυσικά μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με φωτογραφίες από τα outfits που τελικά επέλεξες ή με απορίες και ιδέες για επόμενα άρθρα!
Ότι και να επιλέξεις για το Καλοκαίρι σου, να θυμάσαι: το ιδανικότερο αξεσουάρ για εσένα είναι η αυτοπεποίθηση σου!
Καλές διακοπές!
Υρώ Λαγγιώτη
Fashion Designer @ TrickLanes

Διακοπές στην ΠάροΞεκινάω με το πολύ αγαπημένο μου νησί και το μέρος που επιλέγω εγώ για τα καλοκαίρια μου, την Πάρο! Το βασικότερο tip μου, από προσωπική εμπειρία είναι πως η Πάρος δεν ‘περπατιέται’ με ψηλοτάκουνα!


Επίλεξε chic sandals και συνδύασε τα με κομψά και μίνιμαλ κομμάτια, που προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε ώρα της ημέρας. Επιπλέον, δώσε βάση στα εντυπωσιακά αξεσουάρ και κοσμήματα, και είσαι έτοιμη!
 
Διακοπές στην Κρήτη

Στην Κρήτη τα πράγματα γίνονται πιο παραδοσιακά! Σου προτείνω να προσαρμόσεις τη βαλίτσα σου σε πιο bohemian και greek folklore τάσεις.


Πες ναι σε έθνικ μοτίβα και patchworks, καθώς και στις απαραίτητες nude και μπλε αποχρώσεις.
Απαραίτητα στη βαλίτσα σου πρέπει να είναι μια τουνίκ, και εσπαντρίγιες, καθώς και μια all-day μεγάλη τσάντα για να καλύψει όλες σου τις ανάγκες!

Διακοπές στη Σκιάθο

Η Σκιάθος φημίζεται για τα water sports της, οπότε καλό θα είναι να προσαρμοστείς και να επιλέξεις ρούχα και αξεσουάρ με sporty ύφος. Δεν χρειάζονται υπερβολές αλλά άνετα και cool outfits.


Η Σκιάθος είναι ιδανικό νησί για να φορέσεις τα αγαπημένα σου overalls όλη μέρα και ένα cotton midi φόρεμα το βράδυ. Μαζί με τα στυλάτα σου sneakers, και ένα δυναμικό αξεσουάρ, έχεις ένα ολοκληρωμένο stylish αποτέλεσμα!

Διακοπές στη Ζάκυνθο

Το συγκεκριμένο νησί εκπέμπει μια χαλαρή κομψότητα, που καλό είναι να χαρακτηρίζουν και τα outfits που θα πάρεις μαζί σου. Δεν χρειάζονται υπερβολές, αλλά μια minimal – chic προσέγγιση.


Πάρε μαζί σου ένα αέρινο midi φόρεμα και μια ολόσωμη φόρμα και δυναμικά flat lace-up σανδάλια. Για το βράδυ συνδύασε τα παραπάνω outfits με πλατφόρμες, δυναμικά κοσμήματα και ιδιαίτερα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!
Περισσότερα νησιά και περισσότερες προτάσεις στο us7.campaign-archive.com

 

 

Back to top button