ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Εκδήλωση αποφοίτησης του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, η ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, καθώς και η τελετή αποφοίτησης των εκπαιδευομένων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς.

Μέσα σε κλίμα χαράς παρουσιάστηκαν οι δράσεις και τα πρότζεκτ του σχολείου από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους, οι οποίοι έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού. Ακολούθησε η συγκινητική στιγμή της επίδοσης των τίτλων σπουδών.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους των Φορέων που παρακολούθησαν την ημερίδα, τους συγγενείς και φίλους των εκπαιδευομένων μας για την ενθάρρυνση και τη στήριξή τους. Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς εκπαιδευτικούς και συμβούλους του σχολείου μας, τον κ. Κωνσταντίνο Τσέλιο, την κ. Ελένη Παπαναούμ, την κ. Βασιλική Καραμέρου, την κ. Αναστασία Κίλη, τον κ. Κυριάκο Εγρέ και την κ. Βασιλική Μάστορα. Ευχαριστούμε τις εκπαιδευόμενες και τους εκπαιδευόμενους του ΣΔΕ Καστοριάς που δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για το σχολείο. Ευχαριστούμε την Υπεύθυνη του ΚΠΕ Καστοριάς κ. Μάγδα Γρηγορίου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και για τα ενθαρρυντικά της λόγια προς τους εκπαιδευόμενούς μας. Ευχαριστούμε τον ξεχωριστό συνάδελφο Σάκη Ευαγγέλου για τη βοήθειά του στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Προτρέπουμε όποιον/α επιθυμεί να αποκτήσει απολυτήριο ισότιμο με του Γυμνασίου και να βιώσει δύο αξέχαστα εκπαιδευτικά χρόνια να κάνει την εγγραφή του στο ΣΔΕ Καστοριάς! Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2467021001 (5-9 μ.μ.) Κινητό: 6980 71 01 70

Η Διευθύντρια του ΣΔΕ Καστοριάς
Δόμνα Τσακιρίδου

Η Υποδιευθύντρια του ΣΔΕ Καστοριάς
Μαρία Μουστάκα

 

 

Back to top button