Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η καλοκαιριάτικη μπόρα δεν κατάφερε να ματαιώσει τα “Βαρόσεια 2019” (φωτογραφίες)

Η καλοκαιριάτικη χθεσινή μπόρα,δεν κατάφερε να ματαιώσει την εκδήλωση “Βαρόσεια 2019”. Έτσι οι Χορωδίες της Ορεστίδος, (Νεανική και Μεικτή Πολυφωνική) μη έχοντας την δυνατότητα ηχητικής κάλυψης, η οποία ήταν απαραίτητη για τον ανοιχτό χώρο, εμφανίστηκαν στην αίθουσα του δημοτικού Ωδείου, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Στη συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε στο ανοιχτό θεατράκι του Δημοτικού Ωδείο, με την εμφάνιση του Χορευτικού της Ορεστίδος, το οποίο παρουσίασε το έθιμο του κλήδονα και παραδοσιακούς τοπικούς χορούς.
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς στους οποίους συμμετείχαν τα μέλη και οι φίλοι της Ορεστίδος. Επίσης στον κτίριο της Ορεστίδος υπήρξε έκθεση ζωγραφικής από μαθητές του Παιδικού Τμήματος Ζωγραφικής. Ακολούθησε λιτή δεξίωση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για τα μέλη όλων των τμημάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση παρουσίασε με την γνωστή του ευφράδεια ο κ. Γιάννης Πλίτσης, ενώ χαιρετισμό απήθυνε ο Πρόεδρος της Ορεστίδος κ. Κωνσταντίνος Αδάμ.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Στέργιος Φιλιάδης, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανάσιος Χριστόπουλος κ. Αννα Χατζηλεοντιάδου.
Θερμά συγχαρητήρια στους δασκάλους και στα μέλη όλων των τμημάτων, για την δημιουργική δουλειά τους. Καλό Καλοκαίρι, ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

 

 

 

Back to top button