ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Επέστρεφαν από την επιτυχημένη τους εμφάνιση στην Καστοριά (μαρτυρία – βίντεο)

Στο αίμα βάφτηκε η επιτυχημένη εμφάνιση της παρέας των ποδηλατών από την Πτολεμαϊδα που επέστρεφαν από την επιτυχημένη τους εμφάνιση στον Ποδηλατικό Γύρο Καστοριάς

Συγκλονίζει η μαρτυρία του ενός από τους δύο τραυματισμένους ποδηλάτες στην Πτολεμαΐδα, τη στιγμή που η τοπική κοινωνία θρηνεί ακόμη μετά τις κηδείες των δύο νέων που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Στο αίμα βάφτηκε η επιτυχημένη εμφάνιση της παρέας των ποδηλατών από την Πτολεμαϊδα που επέστρεφαν από την επιτυχημένη τους εμφάνιση στον Ποδηλατικό Γύρο Καστοριάς. Λίγο πριν φτάσουν στην ταβέρνα όπου θα γιόρταζαν την επιτυχία τους, τους παρέσυρε το αυτοκίνητο της 62χρονης που μόλις είχε παντρέψει την κόρη της και θα έκανε το τραπέζι σε συγγενείς της. Η χαρά όλων μετατράπηκε σε τραγωδία…

“Φύγαμε κανονικά και ήρθε και μας εμβόλισε. Μας πέταξε… εγώ έπεσα πρώτος, έπεσα κάτω, λίγο εμπρός από τα παιδιά και πίσω μου άκουγα ουρλιαχτά”, λέει ο 40χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται τραυματισμένος. “Δεν κατάλαβα τι έγινε”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1. “Ήμουνα σκυμμένος στο τιμόνι, άκουσε ένα μπαμ, έτσι. Εμένα με χτύπησε πλάγια και στον καθρέφτη, για αυτό τη γλίτωσα”. Εκτός από τον αστυνομικό, τέσσερα ακόμη άτομα νοσηλεύονται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Δύο από τα μέλη της παρέας δεν τα κατάφεραν. Ο ένας έσβησε στα “Επείγοντα”, ο άλλος κατέληξε στο χειρουργείο. Και οι δύο νέοι κηδεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα χωριά τους, βυθίζοντας τις τοπικές κοινωνίες στο πένθος.

Η 62χρονη γυναίκα βρίσκεται σε σοκ, μαθαίνοντας τα αποτελέσματα του τροχαίου, ενώ το σημείο της τραγωδίας έχει γεμίσει από κεριά και σημειώματα συγγενών και φίλων των θυμάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=A162U0jV6Ro

news247.gr

Back to top button