Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ξεκίνησε η ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Καστοριάς. Το έργο ξεκίνησε με την εγκατάσταση του εργολάβου και έχει προϋπολογισμό 5.838.001,67 € . Η επιτυχημένη αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων οδήγησε στην επίλυση του προβλήματος και σε διάστημα 22 μηνών η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς θα στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο. Οι μπουλντόζες από σήμερα ξεκινούν το γκρέμισμα του κτιρίου που παλιά χρησιμοποιούσε και στρατός, ενώ σύμφωνα με δήλωση του εργολάβου από το τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει η θεμελίωση του κτιρίου.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την ανακαίνιση του διατηρητέου κτιρίου «Μαθιουδάκη» ώστε να γίνει ένα πολιτιστικό κέντρο που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας, με χρηματοδότηση 2,5 εκατ. €.

Περισσότερα στις δηλώσεις της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στο βίντεο:

 

 

 

3 Comments

  1. Τι σπατάλες και ανόητες δαπάνες είναι αυτές ρε άχρηστοι, δεν υπάρχουν δημόσια κρατικά κτήρια στην Καστοριά που με λίγα λεφτά θα γίνουν τέλεια και λειτουργικά αστυνομικά Μέγαρα;;;; ; θα έπρεπε να είχε γίνει προ πολλά πάρα πολλά χρόνια,

  2. Μπράβο στην Τελιγιοριδου.Επιτέλους ξεκίνησαν οι εργασίες για ένα ώριμο έργο. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν το κτήριο του Μαθιουδακη μπορεί να γίνει θεατρική σκηνή που τόσο έχει ανάγκη η Καστοριά.

  3. Κάντε 4 χρόνια υπομονή εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ…Όλα τα γιάνει ο καιρός! Θα ξεχαστούν όλα όσα μας κάνατε…Τώρα όσες εξαγγελίες και να κάνετε δεν κερδίζετε.
    Σε 4 χρόνια θα βρίζουμε τη ΝΔ και θα λέμε άντε να μας ξανάρθετε!

Back to top button