ΑθλητικάΚαστοριά

Στη… γωνία η Καστοριά για τη Basket League

Σε διεργασίες βρίσκονται στην Καστοριά, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στη Basket League, εφόσον τους γίνει πρόσκληση.
Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναφορικά με τις προσφυγές που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός έφεραν εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ με τους “ερυθρόλευκους” να υποβιβάζονται στην Α2 οριστικά.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα μένει κενή μία θέση στην Basket League, η οποία καλύπτεται από τον 3ο της τελικής βαθμολογίας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή την Καστοριά.
Στην Καστοριά εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στο κορυφαίο πρωτάθλημα και σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, περιμένουν την επιστροφή του προέδρου της ομάδας, Ναούμ Δίτσιου στην πόλη, προκειμένου να εξετάσουν αυτή την περίπτωση.
Ήδη έχει ορισθεί διοικητικό συμβούλιο για τις 2 Ιουλίου, όπου θα συζητηθεί ενδελεχώς το ενδεχόμενο καθόδου των “γουναράδων” στην Basket League, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν μία συγκρατημένη αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα.
Ακόμα βέβαια δεν έχει φτάσει σχετική πρόσκληση στην ομάδα για να κληθεί να απαντήσει σε ενδεχόμενη κάλυψη της θέσης, όμως αυτό είναι κάτι επί της ουσίας διαδικαστικό. Τα σπουδαία για την Καστοριά έρχονται μετά τις 2 Ιουλίου.
sentranews.gr

 

Back to top button