Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

“Χορτάστε με την Ψυχή σας”: Νέο βιβλίο με τη συμμετοχή του Καστοριανού Σεφ Κώστα Αραμπατζή, για καλό σκοπό (φωτο)

Ένα διαφορετικό βιβλίο συνταγών ετοιμάζουμε, που μας μαθαίνει πως η γαστρονομία, μπορεί να μας φέρει κοντά, να μας ενώσει και να μας αποδείξει πως αγάπη δεν πρέπει να λείπει από καμία συνταγή. Και οι δικές μας έχουν πολλή!

Η δράση μας στηρίζεται από 16 σπουδαίους ανθρώπους και Chef που ο καθένας μας χάρισε από μια συνταγή. Όλες οι συνταγές θα πάρουν την μορφή κόμικ από τον ταλαντούχο σκιτσογράφο Σταύρο Κιουτσιούκη, ο οποίος θα δημιουργήσει χαρακτήρες, αισθήματα και αρώματα μέσα από την πένα του, που θα ταξιδέψουν τους παλιούς λάτρεις των κόμικ και θα ενθουσιάσουν τους νέους αναγνώστες.

Το βασικό στοιχείο της δράσης είναι πως όλα τα έσοδα των δημιουργών, από την πώληση του βιβλίου μας θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών του σπουδαίου Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS που παραπάνω από 20 χρόνια αγκαλιάζουν τα παιδιά χωρίς οικογένεια που ζουν και μεγαλώνουν στις εγκαταστάσεις του.

Μπορεί η ιδεά να ξεκίνησε από την Μελίνα Λιουντμίλα Κωνσταντινίδη όμως μια σπουδαία οικογένεια εθελοντών δημιουργήθηκε και θα χαρούμε να βρίσκεστε και εσείς ανάμεσα της, ως μέλος και αρωγός της.

Αυτό το βιβλίο δεν θα σου μάθει μόνο να μαγειρεύεις νόστιμα, αλλά να μαγειρεύεις με την ψυχή σου και σου υποσχόμαστε πως δεν θα “χορτάσει” μόνο η δική σου αλλά και πολλών παιδιών ακόμα!
Δέσε την ποδιά σου, κάλεσε τους αγαπημένους σου ανθρώπους, βάλε την αγαπημένη σου μουσική και παρέα θα “μαγειρέψουμε” αγάπη!

“Χορτάστε με την Ψυχή σας”

16 σπουδαίοι άνθρωποι και Chef χαρίζουν ο καθένας, μια από τις συνταγές τους και σχεδόν μαγικά μεταμορφώνεται σε ένα συναρπαστικό βιβλίο που θα θυμίσει τις εποχές των κόμιξ στους παλιούς και φέρνει κοντά τους νέους στο κόσμο των καρέ

Βασίλης Τσιόγκας
Κωνσταντίνος Κωβαίος
Ρήγας Ρηγόπουλος
Κώστας Αραμπατζής
Μόνος Δημητρούλης
Διονύσης Αλέρτας
Αλέξανδρος Τσιοτίνης
Αλέξανδρος Παπανδρέου
Ηλίας Μαμαλάκης
Αντώνης Κουρκούτας
Vital Hyka
Λιουντμίλα Μελίνα Κωνσταντινίδη
Νίκος Γαϊτάνος
Παύλος Σάφτης
Στέλιος Παρλιάρος
Ιάκωβος Απέργης
Φίλιππος Μπαντής
Επιμέλεια έκδοσης: Πάνος Κρητικός, Νίκος Δαλαμπύρας

Εκδότης: ΕΝΑΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Ο ΕΜΘ Αλχίας Κώστας Αραμπατζής από το Άργος Ορεστικό, είναι Σεφ στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης

Κώστας Αραμπατζής

Τι πιο όμορφο οι άνθρωποι σου να αποτελούν έμπνευση για τις γαστρονομικες σου δημιουργίες και πόσο μάλλον όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι λίγων μηνών. Ο κύριος Κώστας Αραμπατζής, είναι ο Chef της Λέσχης Αξιωματικών Θεσσαλονίκης με μια εμπειρία παραπάνω από 20 χρόνια στις κουζίνες. Δεν σταματάει να αναζητάει νέα υλικά, νέα αρώματα και γεύσεις για τους εκλεκτούς του πελάτες. Η συνταγή που μας χάρισε θα σας λύσει τα χέρια εάν έχετε πιτσιρίκια στο σπίτι, ενώ εάν είστε ενήλικας θα θέλετε να γίνετε πιτσιρίκι για να την τρώτε πιο συχνά.

 

 

 

Back to top button