Μπέζος – Λαμπρόγιαννη την Παρασκευή στην Καστοριά με τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας»

Ο Γιάννης Μπέζος επιστρέφει στην κωμωδία των Τσιφόρου – Βασιλειάδη «Οι γαμπροί της Ευτυχίας», που είχε ανεβάσει τη χειμερινή σεζόν 2017 -2018, αυτή τη φορά με μια μεγάλη θερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η παράσταση -η μουσική και τα τραγούδια της οποίας υπενθυμίζεται ότι είναι του Φοίβου Δεληβοριά– θα ανοίξει την περιοδεία στις 2 Ιουλίου στο Αγρίνιο, ωστόσο τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο θα παρουσιαστεί και στην Αττική.

«Οι πρώτοι μεταπολεμικοί συγγραφείς της ελληνικής κωμωδίας ήταν όλοι «παιδιά του πολέμου». Αγαπούσαν με πάθος τη ζωή. Το θέατρο ήρθε και ακούμπησε αργότερα σαν μεγάλη παρηγοριά.

Το έργο τους μας ακολουθεί μέχρι σήμερα, σε πείσμα της εποχής μας που ντρέπεται για το παρελθόν της, γιατί πολύ απλά, δεν το γνωρίζει!!

Η ελληνική φαρσοκωμωδία δοξάστηκε και θα μας αποκαλύπτει πάντα ένα κομμάτι του εαυτού μας που παραφυλάει κρυφογελώντας για να τρομάξει την περιβόητη στις μέρες μας «σοβαρότητά» μας.

Οι Γαμπροί της Ευτυχίας είναι λοιπόν ένα στοίχημα κοινού ρυθμού ηθοποιών και θεατών. Το μεγάλο και πηγαίο γέλιο είναι ο στόχος. Η προϋπόθεση είναι η  χαρά των ανθρώπων της σκηνή».

Οι συντελεστές:

Κείμενο: Νίκος Τσιφόρος – Πολύβιος Βασιλειάδης

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μπέζος

Μουσική & Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου

Χορογραφίες: Σοφία Καλπενίδου

Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Βοηθός σκηνοθέτη: Ντένια Στασινοπούλου

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Γιάννης Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γιάννης Στόλλας, Γιάννα Παπαγεωργίου, Ντένια Στασινοπούλου, Παναγιώτης Κατσώλης, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Θανάσης Ισιδώρου.

Τιμές εισιτηρίων:  20 ευρώ κανονικό και 15 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑμεΕΑ και παιδικό από 6 έως 12 ετών)

Στην Καστοριά την  Παρασκευή 5/7 στις 21:30 στο Θέατρο Βουνού

Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα Φωτιάδη και Κωνσταντουλάκη