ΑθλητικάΚαστοριά

Τεράστια επιτυχία για την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Αναστασιάδου Ευαγγελία

Μια τρομερή επιτυχία έφεραν στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και στην αθλήτριά του Αναστασιάδου Ευαγγελία οι δοκιμασίες (trials) που πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη της Καστοριάς την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

Η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς επιλέχθηκε μεταξύ δεκάδων άλλων αθλητριών για να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο της Ιαπωνίας από τις 7 έως τις 11 Αυγούστου, αλλά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων κάτω των 23 ετών, στα Ιωάννινα, στις 7 κι 8 Σεπτεμβρίου.

Η Ευαγγελία μετά από παραμονή 17 ημερών στο κοινόβιο προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καστοριάς, πραγματοποιώντας καθημερινά τις καλύτερες επιδόσεις από όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που συμμετείχαν στο κοινόβιο, αλλά και κάνοντας καταπληκτικές κούρσες την ημέρα των τελικών δοκιμασιών μαζί με την αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Φράγκου Ευαγγελία στο πλήρωμα του διπλού σκιφ, κατάφερε να είναι μεταξύ των 4 νεανίδων που θα ταξιδέψουν στο Τόκιο και θα ζήσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, με τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων. Η αθλήτρια του Ν.Ο.Κ. θα παραμείνει στο κοινόβιο της Εθνικής ομάδας όλο το καλοκαίρι, προετοιμαζόμενη για της μεγάλες διοργανώσεις (Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα) που θα συμμετάσχει.

Η Ευαγγελία ξεκίνησε την κωπηλασία στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού, βιώνοντας μέσα στην αγκαλιά του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς τις απίστευτες στιγμές δόξας της μεγάλης Ολυμπιονίκη του Ομίλου Χριστίνας Γιαζιτζίδου. Με τη Χριστίνα σαν πρότυπο, όπως έχει η ίδια στο παρελθόν δηλώσει, η Ευαγγελία δούλεψε με απίστευτη μεθοδικότητα, υπομονή και επιμονή, έχοντας ξεκάθαρα ένα τεράστιο χαρακτηριστικό: το πάθος της για την κωπηλασία. Η Ευαγγελία, όπως και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν και βρίσκονται στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, είχε τη μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκεται συνεχώς, μέχρι και σήμερα, στα 17 της, δίπλα στη Χριστίνα Γιαζιτζίδου, η οποία πάντα στήριζε και στηρίζει τους αθλητές του Ομίλου, πράγμα που προσφέρει μοναδικά οφέλη σε οποιονδήποτε αθλητή και αθλήτρια. Δούλεψε σκληρά, ίδρωσε, πόνεσε, έκλαψε, πήρε μεγάλες χαρές, όπως και λύπες, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Σε πείσμα όλων εκείνων που δεν την πίστεψαν, που θεωρούσαν πως στη σημερινή εποχή είναι ακατόρθωτο να διακριθεί ένα παιδί από την Καστοριά σε παγκόσμιο επίπεδο, η Ευαγγελία τα κατάφερε. Κατάφερε να μπει μέσα στην ελίτ της Ελληνικής κωπηλασίας και γιατί όχι, σε λίγες εβδομάδες να μπει στην ελίτ της Παγκόσμιας και της Πανευρωπαϊκής κωπηλασίας. Η Ευαγγελία απέδειξε για ακόμη μία φορά σε όλους, πως όταν κάποιος θέλει, μπορεί και τα καταφέρνει.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να συγχαρεί την αθλήτριά του Αναστασιάδου Ευαγγελία για την τεράστια επιτυχία της, να της ευχηθεί πάνω από όλα να είναι υγιής, να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στους σπουδαίους αγώνες που θα συμμετάσχει και να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο για όλα τα παιδιά που αθλούνται στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, προσφέροντάς τους το κίνητρο που απαιτείται για να συνεχίσουν την προσπάθεια για μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Η Διοίκηση του Ομίλου θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του, θα τους στηρίζει όσο μπορεί περισσότερο και θα τους στηρίζει στο στόχο επίτευξης όλων των ονείρων τους. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς της Ευαγγελία που την στηρίζουν και την πιστεύουν όλα τα χρόνια που ασχολείται με την κωπηλασία, σ’ αυτό το δύσκολο δρόμο που έχει διαλέξει, το δρόμο του πρωταθλητισμού, καθώς και στους προπονητές της που την έφτασαν εκεί που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Η Ευαγγελία βρίσκεται στην κορυφή της Ελληνικής κωπηλασίας!!!

nokastorias

Back to top button