Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς για τον κίνδυνο πυρκαγιάς τους καλοκαιρινούς μήνες

Διανύοντας την αντιπυρική περίοδο 2019, η οποία διαρκεί από 1η Μαΐου έως και 31η Οκτωβρίου, εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας, όσον αφορά τη λήψη προληπτικών μέτρων, προς αποφυγή εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών.

Οι δασικές πυρκαγιές που εκδηλώνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας οφείλονται κατά μεγάλο ποσοστό στην ανθρώπινη αμέλεια. Αυτό που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε ο καθένας ξεχωριστά, είναι να τις περιορίσουμε, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης, όπως αυτά προβλέπονται αναλυτικά στην 4η/2012, 9η/2000,και 9Α/2005 Πυροσβεστική Διάταξη.

Σε περίπτωση που αντιληφθούμε μια πυρκαγιά, τηλεφωνούμε αμέσως στον αριθμό κλήσης 199, δίνοντας όσο το δυνατό περισσότερες και ακριβέστερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν.

Παρακαλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας να δραστηριοποιηθούν ώστε να συνδράμουν ενεργά στον αγώνα μας να διασφαλίσουμε τον δασικό πλούτο και το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας, γιατί η προστασία των δασών είναι υπόθεση όλων μας.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ταχ. Δνση : Γράμμου 102  Καστοριά

Τηλέφωνο : 2467082464-5

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.