Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Απάντηση Στέφανου Μπαλταγιάννη στη ΝΟΔΕ Καστοριάς

 Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του συμπαθή κατά τα άλλα κου Αδάμ  (προέδρου της ΝΟΔΕ Καστοριάς), σε τηλεοπτική του συνέντευξη, να μας κατηγορεί για την ευαισθησία μας σχετικά με το θέμα του νερού της περιοχής μας.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι ουδέποτε αναφερθήκαμε σε ακαταλληλότητα των νερών της περιοχής μας, σε καρκίνους και άλλες τέτοιες ιστορίες.

Και πως θα μπορούσαμε άλλωστε αφού οι έλεγχοι που έχουν πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το νερό είναι ασφαλές.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι η αδιαφορία των τοπικών θεσμικών παραγόντων, με εξαίρεση τον Δήμο Αργους Ορεστικού, για να κινήσουν διαδικασίες, να ενημερώσουν τους πολίτες και να πιέσουν για εντατικοποίηση των ελέγχων.

Μοναδικός μας στόχος είναι να μην ξανά υπάρξουν υπόνοιες μόλυνσης από συγκεκριμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.

Θέλει η ΝΟΔΕ Καστοριάς να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Είναι μήπως μοναδικό τους μέλημα η προστασία των επιχειρήσεων ανεξάρτητα από κανόνες και ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η υγεία όλων μας;

Ενδιαφέρονται ή όχι για τους αγρότες και τους καλλιεργητές που πρέπει να είναι σίγουροι ότι τα προιόντα τους δεν κινδυνεύουν από την ασυδοσία συγκεκριμένων επιχειρηματιών;

Φίλες και φίλοι,

Μοναδικό μας μέλημα είναι να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι σας παντού και πόσο μάλλον στα θέματα της δημόσιας υγείας και της οικολογίας.

Θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε και να τονίζουμε ότι η προστασία της δημόσιας υγείας είναι θέμα που μας αφορά όλους μας και να στηλιτεύουμε παλαιοκομματικές συμπεριφορές  του τύπου όλα κάτω από το χαλί.

Η ΝΔ για ακόμη μια φορά ήταν ξεκάθαρη.

Θα πάρουν την απάντηση τους στις εκλογές στις 07 Ιούλη.

Μπαλταγιάννης Στέφανος

Στέφανος Μπαλταγιάννης: Τι θα γίνει με τη μόλυνση του νερού; (βίντεο)

 

 

Back to top button