Καστοριά

Οι προτάσεις του Στέφανου Μπαλταγιάννη για μια νέα εποχή

Τρεις μέρες πριν από τις κρίσιμες εκλογές στις 7 Ιούλη συνεχίζουμε να επικοινωνούμε τις προτάσεις μας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

  • Επιδιώκουμε την αξιοποίηση όλων των δημόσιων κτηρίων με κύριο στόχο την εξοικονόμηση πόρων που θα πάνε σε αναπτυξιακά έργα και στην στήριξη των αδυνάτων.
  • Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή και θα κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουν οι παράνομες ελληνοποιήσεις αγροτικών προιόντων.
  • Πιέζουμε για τα φράγματα και τα αρδευτικά έργα που συνεπάγονται, για την αύξηση του αγροτικού εισοδήματος.
  • Καταθέτουμε προτάσεις για την εξέλιξη του τουριστικού προιόντος της περιοχής μας με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας και της ποιότητας των φιλοξενουμένων.
  • Εγγυόμαστε ότι θα πετύχουμε αστραπιαίες και αποτελεσματικές ενέργειες στο μεγάλο θέμα με το νερό της περιοχής μας για να μην ξαναδημιουργηθούν υπόνοιες προβλημάτων.

Τέλος να τονίσουμε την διεκδίκηση να αλλάξει ο αναπτυξιακός χάρτης της περιοχής μας με την δημιουργία τεχνολογικού πάρκου στην ΕΔΗΚΑ σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχιας, πετυχαίνοντας φθηνό ρεύμα για τις επιχειρήσεις, έκπτωση στο πετρέλαιο για όλους και φυσικά φυσικό αέριο.

Με όραμα, όρεξη για δουλειά και συνεργασία με όλους σας θα τα καταφέρουμε.

Μπαλταγιάννης Στέφανος

 

Back to top button