ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το Επιμελητήριο Καστοριάς και φέτος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (βίντεο – αιτήσεις)

Σε συνέχεια των προηγούμενων επιτυχημένων συμμετοχών του Επιμελητηρίου μας, με επιδότηση των  μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούμε και φέτος να μετάσχετε στο περίπτερο του Επιμελητηρίου μας που μαζί με τα λοιπά Επιμελητήρια της χώρας, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής  Ένωσης Επιμελητηρίων στην  84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019.

Στη φετινή 84η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα  είναι η Ινδία με πολυπληθή συμμετοχή ενώ η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.

Η επιδότηση για τις επιχειρήσεις ανέρχεται σε ποσοστό 80 %. Η  επιβάρυνση  θα ανέρχεται σε 34,00€  πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ.  ( το κόστος περιλαμβάνει την ενοικίαση και κατασκευή του περιπτέρου. Το κόστος τυ-χόν επιπλέον εξοπλισμού δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Καστοριάς που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας Αίτηση Συμμετοχής (με σφραγίδα επιχείρησης και υπογραφή) έως την  Παρασκευή  19 Ιουλίου στο Επιμελητήριο Καστοριάς. Η αίτηση συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καστοριάς www.kastoriachamber.gr.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις αιτήσεις των ενδιαφερομένων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς τηλ.επικ. 2467027537 Υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κων/να.

ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΩΝ
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΕΚΘΕΜΑΤΑ

Αναλυτικά στο βίντεο από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Μπάμπη Καραταγλίδη:

https://www.youtube.com/watch?v=uXH7mYscEYM

 

 

 

Back to top button