Ελλάδα

Τραγικό τέλος στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος

Είχε εξαφανιστεί την Τρίτη 2 Ιουλίου από την περιοχή του Κολυμβαρίου – Συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Τραγικό τέλος είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzan Eaton στην Κρήτη.

Η 60χρονη βρέθηκε νεκρή σε μια σπηλιά στο Ξαμουδοχώρι του δήμου Πλατανιά τη νύχτα της Δευτέρας.

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου από την περιοχή του Κολυμβαρίου. Συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Τεράστια ήταν η κινητοποίηση στην Κρήτη με τις αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν εδώ και μέρες την 60χρονη βιολόγο Suzanne Eaton η οποία έχει χαθεί από την περασμένη Τρίτη.

Η βιολόγος, στο Ινστιτούτο Max Planck στη Δρέσδη παρακολουθούσε επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, έφυγε από το Κολυμπάρι, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μία εικασία που γίνεται είναι η γυναίκα να είχε πάει για πεζοπορία, καθώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της δεν βρέθηκαν τα αθλητικά της παπούτσια. Άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, λιμενικού και εθελοντές χτένιζαν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό της 60χρονης με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ειδικά μηχανήματα και ελικόπτερα να βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Η εξαφάνισή της έχει γίνει θέμα και σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ ενώ έντονο ήταν και το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Ελλάδα. Στο νησί βρίσκονται και οι γιοι της που και εκείνοι έψαχναν μαζί με τις Αρχές και τους εθελοντές.

https://www.facebook.com/eodher/posts/2780498545312267

 

zarpanews via news247.gr

 

Back to top button