Συνάντηση Χρήστου Γκοσλιόπουλου με τον εφοπλιστή Παναγιώτη Τσάκο (φωτογραφίες – δηλώσεις)

Μετά την λήξη της ενημερωτικής διημερίδας στην Αθήνα, ο Χρήστος Γκοσλιόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τον καπετάνιο Παναγιώτη Τσάκο, στα γραφεία του ομίλου του στη Συγγρού, που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες.
Μετά τη συνάντηση ο νέος δήμαρχος Νεστορίου δήλωσε: “Η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι πρόκειται για έναν ευπατρίδη οικονομικό παράγοντα της χώρας μας (εφοπλιστή και επιχειρηματία) και ταυτόχρονα για έναν εξαίρετο άνθρωπο. Η απόφαση του να επενδύσει πολλαπλά στην περιοχή μας είναι οριστική και απορρέει από τον έκδηλο πατριωτισμό του και την έντονη αίσθηση της εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης που τον διαπνέει.Εκείνο μάλιστα που μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η απλότητα,η φιλικότητα και η γνησιότητα στη συμπεριφορά του.
Αφού τον διαβεβαίωσα ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα βοηθήσει κάθε επενδυτική του προσπάθεια για το καλό του τόπου μας, έφυγα γεμάτος ενθουσιασμό και ελπίδα ότι επιτέλους κάτι διαφορετικό μπορεί να συμβεί στον δήμο μας που θα δώσει δουλειά και εισόδημα στους ανθρώπους μας και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά που βρίσκονται σε αδιέξοδο.
Τον ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία του και εύχομαι από καρδιάς να είναι πάντα γερός και δημιουργικός”.