ΚαστοριάΝεστόριο

Ποιους από τους ισοψηφίσαντες ανέδειξαν νικητές οι κληρώσεις συνδυασμών και υποψηφίων συμβούλων των δημοτικών εκλογών

Η κλήρωση στο Πρωτοδικείο

 Ο Γιώργος Νικητίδης από τον συνδυασμό “ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ” για το τοπικό συμβούλιο του Δήμου Καστοριάς, ήταν ο νικητής της κλήρωσης (είχε ισοψηφίσει με την Αμανατίδου), που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Καστοριάς και εκλέγεται ως 10ος τοπικός σύμβουλος.
Επίσης στον Δήμο Νεστορίου στην ισοψηφία των τοπικών συμβουλίων “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” και “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ” της τοπικής κοινότητας Πτελέας – Κρανοχωρίου, μετά από κλήρωση νικητής αναδείχθηκε ο συνδυασμός ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”, ο οποίος εκλέγει δύο συμβούλους, έναντι ενός του συνδυασμού “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”.
Ωστόσο για την ανάδειξη του προέδρου του τοπικού συμβουλίου θα ακολουθήσει ψηφοφορία μεταξύ των πέντε υποψηφίων που εκλέχτηκαν, με τον συνδυασμό “ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ” με ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ, ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ επίσης με ΔΥΟ ΕΔΡΕΣ (πρόκειται για συνδυασμούς που αποτελούνται από υποψήφιους του Κρανοχωρίου) και ο συνδυασμός “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” της Πτελέας με ΜΙΑ ΕΔΡΑ.
Επίσης, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες άλλες κληρώσεις μεταξύ υποψηφίων διαφόρων συνδυασμών που είχαν ισοβαθμήσει, ωστόσο, όμως χωρίς ουσία, καθότι δεν επηρέαζε εκλόγιμη θέση.
 sentranews.gr

 

 

Back to top button