Θωμάς Μάνος: «Φίλε μου Θωμά Μόσχο δεν είσαι καλά ενημερωμένος…»

Φίλε μου Θωμά Μόσχο οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είσαι καλά ενημερωμένος για το αν και κάποιος άλλος πολίτικος επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές του νομού μας. Θεωρώ και τον εαυτού μου πολιτικό, από τη στιγμή που τον έθεσα σε μια εκλογική διαδικασία στις περιφερειακές εκλογές στην οποία και εκλέχθηκα.
Παρόλο που δεν έχουμε αναλάβει ακόμη ως νέα περιφερειακή αρχή, με εντολή του νέου περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη επισκέφθηκα τις πληγείσες περιοχές του νομού, την επόμενη μέρα κιόλας του φαινομένου και μαζί του επισκέφθηκα και την περιοχή των Πρεσπών, στην οποία το φαινόμενο είχε μεγαλύτερες διαστάσεις ως προς την έκταση.
Εκεί έγινε σύσκεψη με Γεωπόνους του ΕΛΓΑ Κοζάνης που ενημέρωσαν για το τι διαδικασίες ακολουθούνται σε αυτές τις περιπτώσεις. Προτροπή των παρευρισκομένων στη σύσκεψη ήταν να γίνουν οι άμεσες ενέργειες των υπηρεσιών για γρήγορη και δίκαιη αποζημίωση των καλλιεργητών που υπέστησαν ζημίες.
Να ‘σαι σίγουρος θα παρακολουθούμε το θέμα από κοντά.
Θωμάς Μάνος

Θωμάς Μόσχος: Κανένας βουλευτής δεν εμφανίστηκε στις περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.