Αγιασμός στην 1η Κατασκηνωτική περίοδο των Αγοριών της Μητρόπολης Καστοριάς (φωτογραφίες)

Τα κορίτσια τελείωσαν τις 2 κατασκηνωτικές τους περιόδους στην Κατασκήνωση του Βογατσικού κι έτσι με τη σειρά τους ανέλαβαν τα αγόρια!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της 3ης Κατασκηνωτικής Περιόδου για τα Αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου. Στη συνέχεια, μίλησε σύντομα στα παιδιά, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Κεπαπτσόγλου για την παραχώρηση του κατασκηνωτικού κέντρου ο οποίος βρέθηκε στην τελετή του Αγιασμού, τον Αρχηγό της Κατασκήνωσης π. Στέφανο Σχοινά, τις κυρίες που με κόπο αλλά και αυταπάρνηση διακονούν εθελοντικά τα παιδιά, αλλά και όσους ως ομαδάρχες ήρθαν να συνδράμουν στο έργο της Κατασκήνωσης. Ευχήθηκε δε στα παιδιά, μέσα στο πνεύμα της Εκκλησίας, να περάσουν καλά αυτό το διάστημα και να γεμίσουν με χαμόγελα, όμορφες εμπειρίες και Χριστό τις καρδιές τους!

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη περίοδο, περίπου 70 αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου θα φιλοξενηθούν εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα, μέχρι να παραδώσουν τη σκυτάλη στην τελευταία περίοδο των αγοριών.

imkastorias.gr