ΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Ο Παύλος Ανδρεόπουλος ξέρει όλα τα μυστικά του River Party

Βρήκαμε τον νέο διοργανωτή του πιο ξακουστού φεστιβάλ της Ελλάδος και τον ρωτήσαμε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε πριν καβαλήσουμε αμάξια, λεωφορεία και άλογα για να βρεθούμε εκεί.

Του Σταύρου Διοσκουρίδη

Για μια εβδομάδα, από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου θα είμαστε φιλοξενούμενοι του Παύλου Ανδρεόπουλου που βρίσκεται πίσω από τη διοργάνωση του River Party. Μιας σημαδιακής χρονιάς αφού αποφάσισε σύμφωνα με τον Παύλο να επιστρέψει στις ρίζες του.

Μη βιάζεστε να σας πω τι σημαίνει αυτό γιατί λίγο πιο κάτω τα εξηγεί όλα αναλυτικά ο ίδιος. Από ποιους καλλιτέχνες θ’ ακούσουμε, τι αξιοθέατα θα δούμε, τι νοστιμιές να φάμε και πόσο πρέπει να προσέξουμε το σπάνιας ομορφιάς μέρος  του Νεστόριου.

Πώς είναι η κατάσταση τώρα στο Νεστόριο; Πότε θ’ αρχίσετε τις ετοιμασίες; Οι ετοιμασίες για το φεστιβάλ του River Party έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Καταρχάς διορθώσαμε φθορές που είχαν υποστεί η γέφυρα (το σύμβολο του Ρίβερ πάρτι), μετά φροντίσαμε τη βασική υποδομή (τουαλέτες – ντουζιέρες) και, φυσικά, έχουν γίνει και αρκετές εργασίες στον χώρο όπως η κοπή των χόρτων, το κλάδεμα των δέντρων και άλλα πολλά συναφή καθώς η φύση στο Νεστόριο…οργιάζει!

Πόσο κόσμο περιμένετε φέτος; Ευελπιστούμε να…

Διαβάστε την συνέχεια στο popaganda.gr

 

 

Back to top button