ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί η ημερίδα «Ασφαλής Κατοικία» (φωτογραφίες)

Σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019, ο οργανισμός μας «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στα πλαίσια του προγράμματος «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία», πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα «Ασφαλής Κατοικία», στις 10:30π.μ., στα ΚΑΠΗ Καστοριάς. Ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Νικολόπουλος Γεώργιος, απηύθυνε χαιρετισμό και ενημέρωσε τα μέλη του ΚΑΠΗ Καστοριάς για την ολοκλήρωση της Α φάσης του προγράμματος «Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία», το οποίο υποστήριξε το κοινωφελές Ίδρυμα ΤΙΜΑ.

Έκανε μία σύντομη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του προγράμματος και έδωσε ένα περίγραμμα των παρεχόμενων επαυξημένων υπηρεσιών και δράσεων της Β φάσης του προγράμματος, το οποίο επιθυμεί να υλοποιήσει ο οργανισμός το χρονικό διάστημα 2019-2020 στα πλαίσια της βιωσιμότητάς του.

Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον κ. Φωτόπουλο Δημήτρη, Αστυνόμο Β, του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για περιστατικά εξαπάτησης στην Π.Ε. Καστοριάς, την αποφυγή αυτών και τους τρόπους διαχείρισης τους από τους ίδιους τους ηλικιωμένους και την αστυνομία.

 

 

 

Back to top button