ΚαστοριάΚοζάνη

Καστοριά – Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Κατάρτισης & Πιστοποίησης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφαλειας (security)

“Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στην πόλη της Καστοριάς”

Το Ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. VOLTEROS προκηρύσσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα KATAΡΤΙΣΗΣ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (security) διάρκειας 105 ωρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) και με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας του Υπουργείου Δημοσίας και Προστασίας του Πολίτη (ΚΕ.ΜΕ.Α).

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται από πιστοποιημένους από το ΚΕ.ΜΕ.Α εκπαιδευτές ώστε οι συμμετέχοντες να οδηγηθούν επιτυχώς σε εξετάσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ΄ αριθ. 4892/1/76-γ΄/17-5-2010 Κ.Υ.Α., που οδηγούν στην λήψη πιστοποιητικού τύπου Α,’ για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος χορηγείται Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης και δίνεται το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις Πιστοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται την αντίστοιχη αίτηση υποβολής από την γραμματεία του Ι.Ι.Ε.Κ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες καθώς και ηλεκτρονικά.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος – δήλωση συμμετοχής:
http://www.iekvolteros.gr/επικοινωνια.html

Πληροφορίες-Εγγραφές:
ΚΔΒΜ 2 VOLTEROS
Γκέρτσου 39 – Κοζάνη
τηλ. Κέντρο: 24610.28197 – 6977.235.113
email: [email protected]
web:
www.iekvolteros.gr

Back to top button