ΕκδηλώσειςΚαστοριάΠρόσωπα

PAVLO:”Η κιθάρα μου είναι το διαβατήριο μου στον κόσμο” (συνέντευξη)

Ο PAVLO με τις εκατοντάδες συναυλίες σε όλον τον κόσμο και τις πάνω από ένα εκατομμύριο πωλήσεις δίσκων, είναι στην Καστοριά και συνομιλεί με τον Ζήση Πετκανά λίγο πριν τη συναυλία του στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας

Στα πλαίσια της επερχόμενης συναυλίας με δωρεάν είσοδο του βιρτουόζου διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδού κιθαρίστα PAVLO (κατά κόσμον Παύλου Σιμτικίδη) στη γενέτειρα πόλη των γονιών του Καστοριά  στις 27 Ιουλίου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, τέσσερα χρόνια μετά το “Live in Kastoria” το οποίο κινηματογραφήθηκε για το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο PBS,  το Rock Overdose και ο Ζήσης Πετκανάς είχαν μια άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα με τον καλλιτέχνη, ο οποίος είπε πολλά και ενδιαφέροντα για τη ζωή του, για τη μουσική του, αλλά και για τη μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη Καστοριά και για την Ελλάδα γενικότερα.

Rock Overdose: Παύλο καλωσόρισες και πάλι στη πόλη μας. Πως είσαι;

Pavlo: Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, στη πόλη της καταγωγής μου, την όμορφη Καστοριά.

Rock Overdose: Πες μας το πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική και ειδικά με τη κιθάρα.

Pavlo: Ουαου! Τώρα πάμε πίσω πολλά χρόνια. Άρχισα από την ηλικία των δέκα χρονών και να σου πω την αλήθεια δεν το έχω αφήσει ούτε μια μέρα αυτό που κάνω, και μιλάμε για πολλά χρόνια. Η κιθάρα είναι κάτι που με έσωσε στη ζωή μου. Δεν το ήξερα τότε αλλά το κατάλαβα αρκετά χρόνια μετά. Ήταν μια ιδιαίτερη αγάπη. Όταν τη πήρα στα χέρια μου κατάλαβα αμέσως ότι ήταν κάτι που έλειπε από τη ζωή μου, και ας ήμουν μόνο δέκα χρονών.

Δεν μπορώ να μιλήσω καλά ελληνικά για να σου το εξηγήσω αλλά ήταν σαν ένα τρίτο χέρι για εμένα. Μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μια πλούσια μια γεμάτη ζωή γιατί κάνω αυτό που αγαπάω.

Rock Overdose: Είναι πολύ σημαντικό αυτό που αγαπάς να το συνδυάζεις με τη δουλειά σου  και να το κάνεις με όρεξη.

Pavlo: Κοίτα… εάν είναι να κάνεις λεφτά είναι πολλά άλλα πράγματα μέσω των οποίων μπορείς, πάντως η μουσική δεν είναι ένα από αυτά (γέλια). Η μουσική είναι κάτι σαν πάθος για ονειροπόλους. Αυτή είναι η αλήθεια. Εγώ ήμουν 28 χρονών όταν άρχισα να βγάζω λίγα χρήματα από τη μουσική. Δεν με πείραξε που άργησα τόσο. Αγαπούσα και αγαπώ αυτό που κάνω. Και τώρα, αυτή τη στιγμή που σου μιλάω νιώθω τόσο τυχερός που κάνω αυτό που αγαπάω.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις τον μουσικό εάν το κάνει για τα χρήματα. Αυτοί που το κάνουν για τα χρήματα ‘τελειώνουν’ σε δυο-τρία χρόνια. Αυτοί που το κάνουν για καριέρα, αυτοί που το αγαπάνε, συνεχίζουν. Εγώ βρίσκομαι τώρα στην Ελλάδα, βρίσκομαι στη Καστοριά για να παίξω, μόνο και μόνο από το πάθος μου αυτό, και την αγάπη μου για τους Έλληνες, τους συγγενείς μου. Έχω την ευκαιρία να τους δω. Έρχομαι κάθε χρόνο, κάθε καλοκαίρι. Αισθάνομαι πολύ τυχερός.

Rock Overdose: Η επόμενη ερώτηση θα ήταν το «τι είναι η κιθάρα για σένα» αλλά ήδη την απάντησες αυτή την ερώτηση.

Pavlo: Yeah, η κιθάρα μου είναι το διαβατήριο μου στον κόσμο (my passport to the world) . Χωρίς τη κιθάρα μου δεν θα μπορούσα να έχω δει όλα αυτά που είδα ταξιδεύοντας. Έχω πάει στην Ιαπωνία τέσσερις φορές, έχω πάει στη Νότια Κορέα επτά φορές, έχω πάει στη Σιγκαπούρη, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αμερική, στο Μεξικό. Έχω πάει παντού.

Αυτά όλα μου τα έχει προσφέρει η κιθάρα μου, και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο υπερήφανος αισθάνομαι όταν παίζω -για παράδειγμα στο Τόκιο -το αγαπημένο μου τραγούδι ‘Café Kastoria’, και όλοι ύστερα μπαίνουν στο Google να δούνε τι είναι αυτό το ‘Kastoria’, και βλέπουν μια πανέμορφη πόλη στην Ελλάδα. Όλοι στο εξωτερικό ξέρουν την Αθήνα, τη Σαντορίνη.

Εγώ όμως τους μιλάω για τη Καστοριά, και αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για αυτό.

Rock Overdose: Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τη Καστοριά.

Pavlo: Μπορεί, έτσι μου λένε,  αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι, εγώ το βλέπω αλλιώς.  Από τη Καστοριά είναι η καταγωγή μου. Και οι δύο γονείς μου είναι από εδώ. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στο Τορόντο, αλλά πάντα αισθάνομαι πρώτα  Έλληνας και πάντα είμαι υπερήφανος που προέρχομαι από ένα πανέμορφο μέρος  σαν τη Καστοριά. Τώρα βέβαια εάν μπορέσω να βοηθήσω και να φέρω και μερικούς ανθρώπους από αυτούς που ακούν τη μουσική μου στη Καστοριά για να δουν από κοντά πόσο όμορφη είναι, αυτό είναι πολύ όμορφο πράγμα.

Rock Overdose: Έχεις αναπτύξει ένα δικό σου προσωπικό μουσικό στυλ, τη λεγόμενη ‘μεσογειακή μουσική’, έναν συνδυασμό από ελληνική, Flamenco, Latin και Balkan μουσική, με πινελιές από μοντέρνα Pop.Στην ουσία έχεις δημιουργήσει ένα δικό σου είδος. Τι λες εσύ για αυτό;

Pavlo: Να σου πω την αλήθεια, εάν σου πω πως εκείνα τα χρόνια ήξερα τι ακριβώς έκανα, θα σου πω ψέματα. Κοίτα… μεγάλωσα στο Τορόντο. Το Τορόντο είναι μεγάλη πόλη. Κάθε μέρα είχε και μια συναυλία. Τη μια μέρα είχε τον Paco de Lucia, την άλλη  μέρα είχε τον Yngwie Malmsteen. Τα είδα όλα. Όλα τα στιλ, και ήμουν τυχερός γιατί ο πατέρας μου αγαπούσε τη μουσική, και πώς να στο πω στα ελληνικά.. ο πατέρας μου ζει μέσα από αυτό που κάνω εγώ γιατί δεν είχε την ευκαιρία να κάνει και αυτός το όνειρο του πραγματικότητα.

Ο πατέρας μου δεν είχε να φάει όταν ήταν μικρός. Ήταν παιδί του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, αλλά αγαπούσε τη κιθάρα. Νομίζω πως παίζω κιθάρα γιατί ο πατέρας πάντα είχε μια κιθάρα μέσα στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, και έτσι ίσως χωρίς να το θέλω αγάπησα και εγώ τη μουσική της κιθάρας. Όπως σου έλεγα πριν λίγο, εκείνα τα χρόνια πήγαινα με τον πατέρα μου στις συναυλίες πολλές φορές, να δούμε Paco de Lucia, Jose Feliciano και άλλους. Όλους αυτούς που σου λέω τους ξέρω, έχω δουλέψει μαζί τους. Επειδή είμαι γεννημένος στον Καναδά άκουγα και Pop μουσική, άκουγα και Canadian Rock και όλα αυτά, και χωρίς να το καταλαβαίνω άρχισα όλα αυτά να τα παντρεύω μεταξύ τους.

Άρχισα να σκέφτομαι «γιατί να μη βάλω Flamenco με Rock beats και μπουζούκι στο ένα τραγούδι, και γιατί να μη βάλω στο άλλο Classical με Latin κρουστά και μπαγλαμά;»  Όλα αυτά χωρίς να ξέρω. Μακάρι να ήμουν τόσο έξυπνος (γέλια). Δεν ήξερα, απλά έκανα αυτό που μου ήρθε στο κεφάλι.

Μετά από χρόνια όπως σου είπα και πριν αυτά όλα τα πάντρεψα, έκανα τον πρώτο δίσκο μου και… αυτό ήταν. Έγιναν όλα πολύ φυσικά. Βέβαια μου πήρε πολλά χρόνια (γέλια). Ξεκίνησα 10 χρονών και έφτασα 28 όταν άρχισα να το κάνω σαν καριέρα. Στον Καναδά πολλοί το λένε αυτό που κάνω Mediterranean Music. Εγώ το λέω World Music, αυτοί το λένε Mediterranean Music.

Rock Overdose: Δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ταμπέλες σε αυτό που κάνεις, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις ταμπέλες στη μουσική.

Pavlo: Συμφωνώ. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως όταν κάποιος αισθάνεται κάτι ακούγοντας τη μουσική μου αυτό είναι ότι καλύτερο.

Rock Overdose: Έχεις κυκλοφορήσει 13 δίσκους.

Pavlo: Ναι 13 και έχω κάνει και αρκετές συνεργασίες με άλλους.

Rock Overdose: Έχεις πουλήσει αρκετούς δίσκους;

Pavlo: Ναι, νομίζω πως έχω πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο παγκοσμίως. Βεβαία δεν είναι τόσοι πολλοί όταν υπάρχουν  Pop καλλιτέχνες που κάνουν πάρα πολλές πωλήσεις. Για εμένα ή ένα εκατομμύριο ή πέντε εκατομμύρια είναι το ίδιο. Ακούνε τη μουσική μου, και να σου πω την αλήθεια όταν πάω σε κάποια πόλη για να παίξω δεν με νοιάζει εάν θα είναι από κάτω πέντε χιλιάδες ή διακόσια άτομα. Αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν επειδή αγαπούν τη μουσική μου. Αισθάνομαι πολύ ευγνώμων.  Αυτό είναι το όνειρό μου, και γι’ αυτό δεν με νοιάζει πόσος κόσμος θα έρθει. Εγώ θα παίξω σαν να ήταν από κάτω πενήντα χιλιάδες.

Rock Overdose: Όπως είπες πριν λίγο έχεις κάνει αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Ποια θεωρείς τη πιο σημαντική από αυτές;

Pavlo: Αυτή η απάντηση είναι δύσκολή. Ειλικρινά δεν ξέρω. Μου αρέσουν όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει. Κοίτα… παλιά έκανα με τον Jose Feliciano. Ο Jose έχει το πιο γνωστό τραγούδι του κόσμου, το ‘Feliz Navidad’. Είναι ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες. Ξέρεις είναι τυφλός. Έχει ένα στιλ που είναι μαγικό. Είναι Πορτορικάνος αλλά από μικρός μετακόμισε με την οικογένεια του στη Νέα Υόρκη, και παίζει ένα Flamenco Latin πολύ ωραίο.

Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έβαζε στο σπίτι τραγούδια του, και δεν μπορείς να φανταστείς το πόσο τρελό ήταν για εμένα όταν μεγάλωσα να είμαι στο ίδιο stage μαζί του. Αυτό βέβαια έγινε πριν μερικά χρόνια. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που δούλεψα με τον Γιάννη Πλούταρχο. Γράψαμε τέσσερα τραγούδια μαζί, και είχαμε και ένα show μαζί στο Λος Άντζελες πριν  από έναν μήνα. Επίσης είμαι πολύ υπερήφανος που έπαιξα με τον Μάριο Φραγκούλη.

Ο Μάριος ήταν ο πρώτος που με κάλεσε να παίξω στο Ηρώδειο. Αυτό θα μου μείνει για πάντα. Όταν σκέφτομαι το Ηρώδειο θυμάμαι τον Μάριο Φραγκούλη γιατί αυτός ήταν που με κάλεσε για να παίξω, και το έκανε από τη καρδιά του. Πολύ σημαντικό πράγμα αυτό.

Rock Overdose: Έχετε κρατήσει επαφές;

Pavlo: Ναι. Κάποιος μας σύστησε για να γνωριστούμε. Πήγα τον βρήκα, μου άρεσε πολύ σαν τενόρος. Η γνώμη μου είναι πως βρίσκεται μέσα στους πέντε καλύτερους τενόρους του κόσμου. Σαν Έλληνες πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτόν. Εγώ όπως σου είπα πήγα να τον γνωρίσω και αυτός γύρισε και μου είπε «Θα είμαι στο Ηρώδειο, θέλεις να έρθεις να παίξεις και εσύ;» (γέλια). Τι να πω; Να του πω «Όχι»; (γέλια). Αυτή ήταν μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου.

Rock Overdose: Γενικότερα πια ήταν η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή σου.

Pavlo: Η πρώτη φορά που έπαιξε το “Live in Kastoria” στην Αμερική (κινηματογραφήθηκε  η συναυλία του Pavlo στη Καστοριά για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο PBS).  Ξέρεις έχει μια μικρή ιστορία αυτό. Το πρόγραμμα το γράψαμε εδώ στο βουνό στη Καστοριά. Ήταν μια μαγική βραδιά. Είπα στη γυναίκα μου τη Σάντρα που δουλεύει μαζί μου «Δεν ξέρω εάν θα έρθει να με δει κανένας. Οκ ένας Παύλος, ποιος είναι αυτός ο Παύλος; Ποιος θα έρθει; Μόνο η οικογένεια μου». Είμαι τυχερός που έχω καμιά πεντακοσαριά ξαδέρφια εδώ (γέλια), αλλά μπορεί να μην έρχονταν κανένας, και σιγά σιγά άρχισε να έρχεται ο κόσμος.

Εκείνη η βραδιά ήταν μαγική. Πώς να σου το πω.. άλλοι γέλαγαν, άλλοι χόρευαν, άλλοι έκλαιγαν από χαρά. Όταν το μαγνητοσκοπήσαμε όλο αυτό είπα «Έχουμε κάτι πολύ σπουδαίο. Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά ξέρω πως ότι γράψαμε (μαγνητοσκοπήσαμε) εδώ αυτό το βράδυ ήταν real. Πραγματικό !»

Το έφερα λοιπόν αυτό στην Αμερική και ο πρώτος σταθμός που το έπαιξε ήταν στο Λος Άντζελες. Εγώ ήμουν σε tour σε άλλη πόλη ως συνήθως αλλά εκείνο το βράδυ έκατσα και το είδα και για πέντε λεπτά σκεφτόμουν «Ουαου !, τώρα αυτό που κάναμε παίζει στη μεγαλύτερη αγορά της Αμερικής». Και μόνο αυτό να ήταν (η πρώτη φορά που παίχτηκε) θα ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί ο κόσμος θα μπορούσε να ακούσει τη μουσική μου και να δει την πανέμορφη Καστοριά.

Πάντως για να ξέρεις, το συγκεκριμένο live έχει παιχτεί στην Αμερική πάνω από 1000 φορές, γιατί τα τηλεοπτικά κανάλια είναι 250 στο PBS (Public Broadcasting Service) και το συγκεκριμένο video παίζεται σε διάφορες πόλεις. Μόνο το Λος Άντζελες το έχει παίξει 150 φορές !

Είναι πολλοί που λένε «Είναι πολύ ωραίο αυτό».

Rock Overdose: Δεν περίμενες τέτοια ανταπόκριση…

Pavlo: Εάν σου πω πως την περίμενα θα σου πω ψέματα. Δεν περίμενα και δεν ήξερα. Απλά ήξερα πως κάναμε κάτι πολύ ωραίο.

Να σου πω κάτι άλλο σημαντικό, κάποια στιγμή με πήρε μια κυρία που μένει στο Long Island τηλέφωνο και μου είπε «Καλησπέρα, θέλω να μιλήσω με τον Pavlo», εγώ της είπα «εγώ είμαι, εσείς ποια είσαστε;» και μου είπε «τώρα μόλις είδα το πρόγραμμα Live in Kastoria», εγώ τη ξαναρώτησα «ποια είσαστε;», και μου είπε «είμαι η Kathy Quinn, ήμουν γυναίκα του Antony Quinn που είχε παίξει στη ταινία ‘Ζορμπάς’.»

Εγώ ανατρίχιασα και σκέφτηκα «Θεέ μου !»

Τότε αυτή μου είπε «ξέρεις, εάν ο Antony Quinn ζούσε, θα σε αγαπούσε πολύ, γιατί αυτό που κάνεις είναι αυτό που αγαπούσε ο Antony, δηλαδή το πάντρεμα της Ελληνικής μουσικής με τα Spanish Latin».

Επίσης μου είπε «θέλω να έρθεις στο σπίτι μου εσύ και η οικογένεια σου για να κάνουμε ένα private show για ένα ίδρυμα (foundation)».

Όλα αυτά έγιναν επειδή έκανα το “Live in Kastoria”. Και άλλα πράγματα έχουν συμβεί αλλά σου δίνω ένα μικρό παράδειγμα.

Και για να συνεχίσω αυτό που σου έλεγα, πήγαμε, γνωριστήκαμε και παίξαμε. Κάποια στιγμή που παίζαμε τον ‘Ζορμπά’ ήρθε ο γιος του Antony Quinn ένα ψηλό παλικάρι και άρχισε να χορεύει. Εγώ να παίζω τον ‘Ζορμπά’ και ο γιος του Quinn να τον χορεύει !!!

Πράγματα που ποτέ δεν πίστευα πως θα μπορούσαν να συμβούν στη ζωή μου.

Όλο αυτό δεν έχει να κάνει με λεφτά, και είναι από τις φορές  που λες «τελικά έχω κάνει κάποια πράγματα σωστά στη ζωή μου».

Rock Overdose: Επιστρέφεις και πάλι στη Καστοριά για μια συναυλία στις 27 Ιουλίου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, με εκλεκτούς καλεσμένους και δωρεάν είσοδο.

Pavlo: Ναι δωρεάν είσοδο. Ξέρεις τι έγινε… όταν έπαιξα στο θέατρο του βουνού (αυτό χωράει 1000 άτομα), εκεί που δεν περίμενα να έρθει κανένας αυτό γέμισε ασφυκτικά. Μου είπε ο δήμαρχος την άλλη μέρα πως άλλα 1000 άτομα προσπαθούσαν να έρθουν στο θέατρο αλλά δεν χωρούσαν, γιατί είχε προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση  από τα πολλά αυτοκίνητα. Εγώ στεναχωρήθηκα για τον κόσμο που δεν μπόρεσε να μπει στη συναυλία και είπα να κάνω άλλη μια για αυτούς αλλά μου πήρε τέσσερα χρόνια για να ξανακάνω κάτι τέτοιο.

Επιτέλους είμαι ξανά πίσω και τώρα εκεί που θα γίνει η συναυλία (Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας) υπάρχει χώρος να έρθουν χιλιάδες άτομα.

Η μουσική μου είναι για όλη την οικογένεια, ξέρεις… να φέρεις τα παιδιά, την γιαγιά, τον παππού, όλους!

Rock Overdose: Αυτή η συναυλία θα βιντεοσκοπηθεί όπως η προηγούμενη;

Pavlo: Όχι. Αυτή δεν θα γίνει DVD όπως η προηγούμενη, αλλά θα γίνει ένα μικρό ντοκιμαντέρ για αυτήν. Αυτό που κάναμε τη προηγούμενη φορά στο βουνό ήταν κάτι μαγικό και δεν θέλω να το πειράξω. Πάντως θα κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ για τη καινούργια αυτή συναυλία αλλά και για τα δρώμενα γύρω από αυτές τις μέρες.

Rock Overdose: Από καλεσμένους μουσικούς; Έχεις κάποιους επιβεβαιωμένους;

Pavlo: Κοίταξε… από τώρα έχω καλεσμένο τον Λάζο Ιωαννίδη που παίζει λύρα. Τον έφερα στον Καναδά μετά τη συναυλία του Βουνού στη Καστοριά, και τώρα ξεκίνησε ο Λάζος να κάνει καριέρα στην Αμερική, τον έχω πάει παντού. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα γυρίσει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια κα θα παίξει μαζί μου. Θα έχω επίσης την Ζωή Τηγανούρια μια από τις καλύτερες ακορντεονίστριες του κόσμου. Αυτό που κάνει η Ζωή δεν το έχω δει πουθενά. Ξέρεις η Ελλάδα έχει πολλούς και καλούς μουσικούς, πολύ υψηλού επιπέδου, και δεν ξέρω εάν η Ελλάδα το ξέρεις αυτό, γιατί όταν αυτά τα παιδιά βγαίνουν στο εξωτερικό όλοι οι ξένοι λένε «Ουάου ! Τι ωραίος μουσικός ! Από πού είσαι;».

Η Ζωή Τηγανούρια είναι καταπληκτική, και μόνο για αυτήν θα άξιζε τον κόπο να έρθει ο κόσμος να δει τη συναυλία. Είμαι πολύ τυχερός που την έχουμε μαζί μας.

Rock Overdose: Από τραγουδιστές; Θα έχεις κάποιον μαζί σου;

Pavlo: Από τραγουδιστές θα έχω κάποιες special εκπλήξεις. Δεν μπορώ να σου πω γιατί κάποιες από αυτέ τις εκπλήξεις μπορεί να ταιριάξουν την τελευταία στιγμή. Και εγώ ίσως κάποιες από αυτές τις εκπλήξεις μπορεί να ξέρω ότι θα γίνουν, μια ημέρα πριν. Οπότε δεν μπορώ να σου πω. Και για εμένα θα είναι έκπληξη (γέλια). Βέβαια όλο το συγκρότημα που έχω στον Καναδά θα έρθει να παίξει εδώ.

Οπότε Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας , 27 Ιουλίου, έναρξη στις 9 το βράδυ, με διάρκεια 2-2.5 ώρες η συναυλία μας, αλλά… όσο πάει.

Rock Overdose: Θέλεις να αφήσεις ένα μήνυμα στο κόσμο, και ιδιαίτερα στον κόσμο της Καστοριάς;

Pavlo: Ναι. Με λίγα λόγια θα ήθελα να έρθουν όλοι στη συναυλία με τις οικογένειες τους γιατί η μουσική μου είναι για όλους. Έλατε για να γλεντήσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Έτσι το αισθάνομαι εγώ. Και 5000 κόσμος να έρθει εγώ τους βλέπω σαν μια μεγάλη οικογένεια.

Zisis Petkanas-Pavlo

Rock Overdose: Σίγουρα θα ανυπομονείς για αυτή την βραδιά, να βρεθείς με τους συντοπίτες σου, στην πόλη που αγαπάς!

Pavlo:  Οπωσδήποτε. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και πάρα πολύ τυχερός που μου δίνεται η ευκαιρία να γυρίσω για μια ακόμη μεγάλη βραδιά εδώ στην πόλη μου!

Rock Overdose: Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου, σε ευχαριστούμε σαν Καστοριανοί για αυτά που κάνεις για την πόλη μας και σου εύχομαι ότι καλύτερο!

Pavlo: Σε ευχαριστώ πολύ Ζήση! Τα λέμε στις 27 του μήνα στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας!

Για το Rock Overdose

Συνέντευξη: Ζήσης Πετκανάς

rockoverdose.gr

 

Back to top button