Καστοριά

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας στη Βοστόνη μίλησε ο Καστοριανός γιατρός Δρ. Ιωάννης Δέδες

Η ομιλία αφορούσε τα εξαιρετικά, ενδεικτικά αποτελέσματα των χημειοεμβολισμών που διενήργησε ο Δρ. Δέδες σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας 2019 που φέτος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στη Βοστώνη των ΗΠΑ, συμμετείχε και φέτος με παρουσίαση ο Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος, Δρ. Ιωάννης Δέδες.

Η παρουσίαση με θέμα «Αντιμετώπιση με υπερεκλεκτικό χημειοεμβολισμό ηπατικών μεταστάσεων ανθεκτικών στη χημειοθεραπεία από καρκίνο του μαστού» αφορούσε τα εξαιρετικά, ενδεικτικά αποτελέσματα των χημειοεμβολισμών που διενήργησε ο Δρ. Δέδες στον ψηφιακό αγγειογράφο του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, σε ασθενείς με καρκίνο του μαστού.

*Στη φωτογραφία ο Δρ. Δέδες με φόντο την ηλεκτρονική παρουσίασή του στο Παγκόσμιο Συνέδριο Επεμβατικής Ογκολογίας 2019 στη Βοστώνη

Ο Δρ. Ιωάννης Δέδες είναι Επεμβατικός Ακτινολόγος – Επεμβατικός Ογκολόγος, Διευθυντής του τμήματος Επεμβατικής Ακτινολογίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης και Ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Επεμβατικής Ογκολογίας (SIO)

 

 

 

Back to top button