ΑθλητικάΚαστοριά

Επίσημες πιστοποιήσεις πλέον καγιάκερ ή κανοϊστας από την Kastoria Outdoors:

Εκπαίδευση και πιστοποίηση γίνονται πλέον και στην Καστοριά!

Η Kastoria Outdoors από φέτος προσφέρει ακόμα μία δυνατότητα στους αγαπημένους φίλους της! Μέσα από την Kastoria Outdoors, μπορεί όποιος επιθυμεί , όχι μόνο να εκπαιδευτεί αλλά και να πιστοποιηθεί στα εκπαιδευτικά προγράμματα της βρετανικής ομοσπονδίας (τη μεγαλύτερη ομοσπονδία παγκοσμίως) “Paddle Start” και “Paddle Discover”, ώστε να λάβει πιστοποίηση απευθείας από τη βρετανική ομοσπονδία ως καγιάκερ ή κανοϊστας!

Η εκπαίδευση και η πιστοποίηση, γίνονται πλέον και στην Καστοριά! Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθεί ημερομηνία στην οποία θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση πιστοποίησης από τη βρετανική ομοσπονδία. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις θα έχουν ήδη εκπαιδευμένοι kayakers καθώς και ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ (ΦΕΤΟΣ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ) ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ <<ΣΧΟΛΗΣ CANOE/KAYAK>>, μιας και η σχολή βασίζεται στα πρότυπα και τις προδιαγραφές της βρετανικής ομοσπονδίας.

Την Καστοριά επιλέγουν και πολλοί kayakers από άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, για να εκπαιδευτούν/πιστοποιηθούν από την Kastoria Outdoors στο άθλημα που αγαπούν και σε κλιματολογικές συνθήκες πολύ πιο “καλοκαιρινές” σε σχέση π.χ. με αυτές της Βρετανίας, καθώς και στο ιδανικό περιβάλλον που προσφέρει η λίμνη μας. Οι εκπαιδεύσεις, καθώς και οι πιστοποιήσεις, γίνονται από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της βρετανικής ομοσπονδίας (British Canoeing Paddlesport Instructor), κύριο Γεώργιο Πισμίρη.

H Kastoria Outdoors, εκτός των άλλων, συμβάλλει τα μέγιστα και στην αξιοποίηση της λίμνη μας, προωθώντας ταυτόχρονα τη γενικότερη ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νομού.

Back to top button