ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοτελευταίες ειδήσεις

Το Δικό Μου River Party

Τρεις πιστοί επισκέπτες του φεστιβάλ στο Νεστόριο Καστοριάς θυμούνται και περιγράφουν τις προσωπικές τους εμπειρίες από το River Party, λίγο πριν αυτό επιστρέψει στις ρίζες του

Της Ελένης Τζαννάτου

Η Βίκυ Λ. δεν ξεμένει ποτέ από παρέα στο River Party

Αυτό που μου αρέσει στο River Party είναι ότι έχει παρά πολύ «παρέα», όπου κι αν γυρίσεις. Πηγαίνω από το 2010. Συναντάς παντού κόσμο στον οποίο μιλάς και το κλίμα είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Κι οι συναυλίες είναι φυσικά πάρα πολύ ωραίες και μου αρέσει που μετά πας στο Tequila μπαρ και συνεχίζει όλο αυτό μέχρι το πρωί. Και τριγύρω από τις σκηνές είναι πολύ ωραία, πάντα θα γνωρίσεις κάποιον κι εκεί, όλοι θα σου μιλήσουν. Είναι γενικά πολύ θερμό το κλίμα. Αυτό που ζω στο River είναι πολλές γνωριμίες και πολλή ζωντάνια.

Ο Γιώργος Μ. θυμάται μια βουτιά διαφορετική από τις άλλες

Θυμάμαι το River Party του 2013 στο οποίο έπαιζαν οι James. Γενικά καθόμασταν κάτω από την σκηνή με μουσικούλα, μπυρίτσες…Και φοράγαμε με την παρέα μου ακόμη τα μαγιό από το πρωί. Και λέμε «Πόσο ωραίο θα ήταν το βράδυ να πας να βουτήξεις από τα βράχια;». Έτσι όπως ήταν η σκηνή στημένη, τα βράχια ήταν απέναντι. Οπότε πήγαμε απέναντι και είδαμε λίγο τη συναυλία από εκεί. Και μετά βουτήξαμε από τα βράχια.

Για την Κική Π., το River Party αποτελεί τις ιδανικές διακοπές της

Είναι πολλά αυτά που με κάνουν να επισκέπτομαι ξανά και ξανά το River Party και να θεωρώ αυτές τις ιδανικές διακοπές μου. Είναι καταρχήν σε ένα ορεινό μεν μέρος αλλά και η θάλασσα είναι δίπλα. Μου αρέσει πολύ επίσης το ότι εκεί κάνω camping και μπορώ συγχρόνως να το συνδυάσω με την μουσική. Έχεις όλη μέρα αυτή την αίσθηση ελευθερίας, είσαι χαλαρός και το βράδυ μπορείς να βλέπεις αγαπημένα σου συγκροτήματα. Και γενικά είναι ωραίο που υπάρχει μουσική παντού μέχρι το ξημέρωμα. Στο River συναντάς διάφορες ηλικίες και τους βλέπεις όλους εντελώς χαλαρούς, είναι εύκολο να κάνεις παρέες και φιλίες.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο popaganda.gr

 

Back to top button