Ο ΠΑΟΚ Καστοριάς

Η ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ Καστοριάς σε αναμνηστική φωτογραφία στο γήπεδο των Λιβαδιών, όπου βρίσκεται το σημερινό Εθνικό Στάδιο. Η ομάδα δημιουργήθηκε από τους Απολλωνιαδίτες πρόσφυγες μετά την εγκατάστασή τους στην πόλη και συμμετείχε σε τοπικούς αγώνες μέχρι το ξέσπασμα του πολέμου του 1940. Ως έτος ίδρυσης αναφέρεται το 1926, μαζί με τη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Η ομάδα αγωνιζόταν με ασπρόμαυρες ριγέ φανέλες και μαύρο σορτσάκι.
Στη φωτογραφία κάτω διακρίνονται οι ποδοσφαιριστές Παρασκευάς Κ., Βέργος Δαμ., Κινάνης Κυρ., Λίλης Γεωρ., Μαρκόπουλος Κων., Ελαιόπουλος Γεωρ., Αναστασιάδης Σπ., Κράπης Αθαν., Παπαθεοδοσίου Ελ., Μυλωνάς Θωμ. και Ζησιάδης Ζ. Πάνω διακρίνονται οι φίλαθλοι Σοφίδης Νικ., Καϊτέρης Δαμ., Καμπάκης Μιχ., Κασάπης Χρ., Ελαιόπουλος Δημ., Δόικος Μ., Ταβαντζής Κων., Ζαχαρίας, αφοί Μισδραχή, Μαλεγκάνος Γεωρ. και ζεύγος Κεραδινόπουλου – Καρόγλου.
Πηγή φωτογραφίας – Βοηθήμα
Σ. Μπουτσιάδου – Καρολίδου, Από την Απολλωνιάδα στην Καστοριά, Σύλλογος Απολλωνιαδιτών Καστοριάς – Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καστοριάς, Θεσ/νίκη 2010

istorikakastorias.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.