ΑθλητικάΚαστοριάΠρόσωπατελευταίες ειδήσεις

Στην Καστοριά σήμερα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλή και “βασιλιάς” του μαρμάρου Τομ Παπαδόπουλος

Θα παραστεί στο μνημόσυνο της μητέρας του

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής Τομ Παπαδόπουλος έφτασε χθες στις 3.30 μμ στην Αθήνα και αναχώρησε αμέσως για τον Βόλο όπου είναι προσκεκλημένος από τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο για την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ U18 που διεξάγεται στην πόλη της Μαγνησίας.

Σήμερα ο κ. Παπαδόπουλος θα παραστεί στην Καστοριά για το ετήσιο μνημόσυνο της μητέρας του και το βράδυ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη όπου θα προετοιμάσει τη συνάντηση της Τρίτης με τους παράγοντες του Ηρακλή.

Ο Τομ Παπαδόπουλος

Ο Τομ Παπαδόπουλος ζει μόνιμα στην Φιλαδέλφεια της Αμερικής είναι ιδιοκτήτης της Colonial Marble and Granite. Η εταιρία του ιδρύθηκε το 2008 ειδικεύεται στην παραγωγή και στον σχεδιασμό μαρμάρινων προϊόντων. Στις ΗΠΑ συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες στο είδος της, ενώ διαθέτει γραφεία και εγκαταστάσεις σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες των ΗΠΑ.

Η εταιρία του ομογενή επιχειρηματία δραστηριοποιείται έντονα και στον τομέα του αθλητισμού καθώς έχει χορηγική συνεργασία με αρκετές ομάδες της Αμερικής. Μεταξύ αυτών η Φιλαδέλφια Σέβεντι Σίξερς που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του NBA και η Φιλαδέλφια Γιούνιον που συμμετέχει στο πρωτάθλημα του MLS.

Με πληροφορίες από metrosport.gr και sdna.gr

 

 

 

 

Back to top button