Πέστο βασιλικού από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα
10 λεπτά
Προετ. 5
Μερίδες: 4 ΥΛΙΚΑ
- 70 γρ. βασιλικό πλατύφυλλο φρέσκο
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
- 100 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- προαιρετικά το ξύσμα από ένα μικρό λεμόνι (προσποχή να μην πάρουμε το άσπρο μέρος και πικρίσει)
- αλάτι μια καλή πρέζα
- πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- 2 κ.σ. παρμεζάνα
Οδηγίες και tips στο kitchenvillage.gr