ΑγροτικάΚαστοριά

Τζηκαλάγιας προς Τελιγιορίδου: “Σύντομα η παράνομη ελληνοποίηση των αγροτικών μας προϊόντων θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν”

Κα Τελιγιορίδου μπορεί να είσασταν μόνον 9 μήνες υφυπουργός, αλλά δυστυχώς για την Ελλάδα ως Σύριζα είσασταν 4, 5 χρόνια κυβέρνηση.Θα μπορούσα απαντώντας να πω πως οι πολίτες γνωρίζουν πόσο ωφελήθηκαν από τις πολιτικές σας και γιαυτό σας έστειλαν στην αντιπολίτευση η εάν θέλετε εστιάζοντας στην Καστοριά επειδή πέρασαν πολύ καλά οι αγρότες μαζί σας, γιαυτό μας έδωσαν ως Ν.Δ το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα > 50%.

Για να μην θεωρηθεί όμως η απάντησή μου χλευαστική σας θυμίζω συγκεκριμένα:

α)το πλακί φασόλι έμεινε απούλητο και οι γίγαντες πωλούνται 1,80-2 ευρώ όταν επί Ν.Δ ήταν 2,80-3 (ο στρατός μας σήμερα τρώει φασόλι Κιργιζίας από τις πολιτικές σας υπέρ των εμπόρων που ελληνοποιούν ασύστολα παράνομα)

β)το σκληρό σιτάρι καταβαραθρώθηκε επί των ημερών σας στο 0,15-0,19 όταν επί Ν.Δ ήταν σταθερά στα 0, 25 και ενίοτε έφθανε στα 0,30 και

γ)το πρόβειο γάλα πωλείται από τον κτηνοτρόφο 0,72-0,80 όταν είχε περάσει και το 1 ευρώ επί Ν.Δ.

Κλείνοντας οι αγρότες μπορούν να περιμένουν καλύτερες μέρες. Ο Πρωθυπουργός επισκεπτόμενος το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκίνησε με το πρώτο που λέμε εδώ και χρόνια πως πρέπει να γίνει.

Σύντομα η παράνομη ελληνοποίηση των αγροτικών μας προϊόντων θα αποτελεί θλιβερό παρελθόν.

Οι ασύδοτοι έμποροι που καταστρέφουν τον πρωτογενή μας τομέα θα παταχθούν αμείλικτα.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

Τελιγιορίδου προς Τζηκαλάγια: “Επειδή δεν ξέρεις τα θέματα ευχαρίστως να σε ενημερώσω…”!

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Λύθηκε το πρόβλημα των αγροτών

 

 

 

One Comment

  1. Καλά θα κάνουν και οι δυο τους να σταματήσουν τις εκατέρωθεν δηλώσεις και να δουλέψουν μαζί σε κάτι αποδοτικότερο για τον τόπο μας.

    Δεν είναι τόσο σημαντικά σε ποιο κόμμα ανήκει η καθένας τους, ποιος είναι ο πρόεδρος του κάθε κόμματος, πως λέγεται ο κάθε βουλευτής, ποιος θα δρέψει τις δάφνες μια επιτυχίας η θα χρεωθεί μια αποτυχία.
    Ούτε έχουμε την απαίτηση να είναι “κολλητοί φίλοι” μεταξύ τους.

    Είναι σημαντικό όμως να μπορούν να συζητούν μεταξύ τους τρόπους για τα προβλήματα της περιοχής μας, που λίγο-πολύ είναι γνωστά σε όλους μας.

    Επίσης σημαντικό είναι να μπορούν να κάθονται κάπου-κάπου στο ίδιο τραπέζι οι δύο βουλευτές, ο αντιπεριφερειάρχης και ο δήμαρχος, για να ενημερώνονται και να ανταλλάσσουν απόψεις.

    Από δηλώσεις χορτάσαμε, εδώ και πολλά χρόνια.
    Αποτελέσματα θέλουμε.

Back to top button