ΑθλητικάΚαστοριά

Συνεχίζει στις Μικτές ομάδες ΕΠΣ Καστοριάς ο Μίμης Μπαχαδέρογλου – Αλλαγές στα πρωταθλήματα Ενώσεων


Στο τιμόνι των Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων Ε.Π.Σ. Καστοριάς θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μίμης Μπαχαδέρογλου.
Ο νεαρός και πετυχημένος προπονητής θα βρίσκεται για 8η συνεχή χρονιά στον πάγκο των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενώ πριν δύο χρόνια είχε κατακτήσει για δεύτερη φορά το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παίδων.
Ωστόσο, είχαν προηγηθεί οι τίτλοι με την Μικτή Νέων το 2012, των Προπαίδων το 2013 και πάλι των Παίδων το 2014, ενώ σε λεπτομέρειες χάθηκαν και άλλες διακρίσεις και με την κατηγορία των Νέων στα πανελλήνια πρωταθλήματα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ε.Π.Ο.

Συνολικά, ο Μίμης Μπαχαδέρογλου σε διάστημα 7 ετών με τις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ Καστοριάς μετράει 4 τίτλους.

Αλλαγές στα πρωταθλήματα Ενώσεων
Στο μεταξύ, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ΕΠΟ σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων Μικτών Ενώσεων, αρχής δεδομένου από την κατάργηση της Κ-16 (Μικτής Νέων).
Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό της ΕΠΟ τα πρωταθλήματα θα διοργανωθούν στις κατηγορίες Κ-12 και Κ-14, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο μεγαλύτερη βαρύτητα στις μικρότερες ηλικίες, ενώ αλλαγές ίσως να υπάρξουν και στο χρονικό διάστημα διοργάνωσης των πρωταθλημάτων, παίζοντας σε πρώτη φάση το σενάριο οι αγώνες να διεξαχθούν σε διαφορετική μορφή το διάστημα Μάϊου-Ιουνίου, κάτι, ωστόσο, το οποίο δεν είναι τελική απόφαση, καθότι υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις Ενώσεων. Ίδωμεν…
sentranews.gr

 

 

 

Back to top button