Ζ. Τζηκαλάγιας: “Διάθεση να επιλυθούν τα χρόνια και επείγοντα αιτήματα των αγροτών”

Χθες μαζί με τον συνάδελφο Βουλευτή της Φλώρινας πραγματοποιήσαμε συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών μας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη. Οι αγρότες μας βρήκαν κατανόηση και διάθεση να επιλυθούν τα χρόνια αλλά και τα επείγοντα αιτήματά τους. Με λογική και διάλογο και όχι άστοχες δηλώσεις και άκαιρες πιέσεις ,ο πρωτογενής πυλώνας της οικονομίας μας μπορεί να δει καλύτερες μέρες.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

3 σχόλια

 1. Η ………αφεντιά του κ. Τζηκαλάγια .

  Μετρώ τις φωτογραφίες του κ. Τζηκαλάγια : τρεις ( 3)

  Μετρώ το κείμενο της ανάρτησης : πέντε σειρές γενικόλογα και ευχολόγια · τίποτε συγκεκριμένο · κάποτε όμως καταφεύγει κανείς και σε τέτοια , κάπως κατανοητό και ανθρώπινο .

  Σκέπτομαι : Τι θα συνέβαινε αν ο κ . βουλευτής μας παρουσίαζε τρεις συγκεκριμένες προτάσεις για την γεωργία και μια φωτογραφία του ; ποιος θα κέρδιζε ; η γεωργία και οι γεωργοί ή ο Τζηκαλάγιας ; Σίγουρα η γεωργία και πάρα πολύ πιθανόν και ο Τζηκαλάγιας · τώρα κερδίζει μόνο ο Τζηκαλάγιας !

  Μήπως ο κ. Τζηκαλάγιας αγαπάει πιο πολύ τον εαυτό του παρά τη γεωργία ;
  Μήπως ο κ. Τζηκαλάγιας αγαπάει υπέρ το δέον τον εαυτό του ;

  Βέβαια , όταν ασχολείται κανείς με τα ιδιωτικά του , μπορεί να αγαπάει και ένα εκατομμύριο τον εαυτό του , τι γίνεται όμως όταν ασχολείται με τα κοινά ;

  Ασχολούμαι με τα κοινά δεν θα πει πως ξεχνώ τον εαυτό μου για χάρη των άλλων ;

  Μήπως ο συμπαθής βουλευτής μας θα αποδεικνύονταν χρησιμότερος για τον τόπο μας , αν χαμήλωνε κάπως το ……..αυτοχειροκρότημά του ;

 2. Το μόνο που απομένει τώρα, είναι να ρυθμιστεί το ποσοστό της “δ ι ά θ ε σ η ς” που αναλογεί σε κάθε αγρότη. Αν βέβαια δεν τους ικανοποιήσει αυτό, τότε θα ενεργοποιηθεί και το κονδύλι
  της “κ α τ α ν ό η σ η ς ” . Κι έτσι οι “κ α η μ έ ν ο ι ‘ οι αγρότες “μ α ς”, θα αισθανθούν για μία ακόμα φορά δικαιωμένοι και κάτω από τις φωτογραφίες θα μπει ως λεζάντα το απόσπασμα από το τραγούδι του Μπακαλάκου: “Γεια και χαρά σας, βρε πατριώτες, κι εμέ οι παππούδες μου ήταν αγρότες, γεια σας!
  Σημ: Η λέξη “πατριώτης”, στην πολιτικάντικη κοινή, σημαίνει “κ ο ρ ό ι δ ο”! (τουλάχιστον αν όχι…)

 3. Ο κ. Τζηκαλάγιας είναι ένας συμπαθής συμπολίτης μας.
  Στο χέρι του είναι τώρα πλέον να αποδείξει ότι, πέρα από τις φωτογραφίες αυτοπροβολής που αναφέρθηκαν σε προηγούμενο σχόλιο (με το οποίο και σαφώς συμφωνώ μέχρι αποδείξεως του εναντίου), θα ασχοληθεί κάποια στιγμή και με το καλό του τόπου (κάτι που επουδενί δεν έκανε στα παρελθόντα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας).
  Σε αντίθετη περίπτωση προφανώς και θα ξανααφοσιωθεί στην επαγγελματική του ιδιότητα (ιατρός), μια προοπτική που απο ότι φαίνεται δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα……….

  Καλή μας τύχη
  Και πάνω απ΄όλα υγεία.