Ελλάδα

Η νεκροψία θα δώσει απαντήσεις για το θάνατο της Natalie Christopher – Τη βρήκε τυχαία εθελοντής

Σήμερα η ιατροδικαστική έρευνα που θα δώσει τις πρώτες απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία. Η Νάταλι Κρίστοφερ βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα 20 μέτρων. Το κακό σήμα στο σημείο δεν επέτρεψε να τη βρουν νωρίτερα μέσω του στίγματος του κινητού της. Είχαν περάσει από το σημείο δυο φορές οι διασώστες! Είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα όταν έφυγε από το δωμάτιο όπου έμενε να πάει για τρέξιμο. Η αγάπη της για την αναρρίχηση και το σπαρακτικό μήνυμα του συντρόφου της.

Ένα θρίλερ που κράτησε 72 ώρες και είχε τραγική κατάληξη. Το πτώμα της άτυχης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ εντοπίστηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης (07.06.2019) σε δύσβατη περιοχή στην Ικαρία, από εθελοντή πυροσβέστη που συμμετείχε στις έρευνες για την εξαφάνισή της. Το σημείο όπου βρέθηκε απέχει σχεδόν ένα χιλιόμετρο από το δωμάτιο όπου έμενε με τον σύντροφό της.

Το σημείο όπου βρέθηκε η Natalie Christopher δεν ήταν αναρριχητική διαδρομή. Η νεαρή γυναίκα είχε φτάσει έως εκεί με τα πόδια. Όπως είπε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN ο δημοσιογράφος από την Ικαρία Σωτήρης Πολίτης, στο σημείο εκείνο τα βράχια είναι σαθρά και δεν υπήρχε η δυνατότητα να κρατήσουν το βάρος του σώματος!

Ο θάνατος της άτυχης Βρετανής αστροφυσικού έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Ικαρία. Η σορός της βρέθηκε κατά τύχη από εθελοντή που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό. Η παρατηρητικότητά του ήταν εκείνη που οδήγησε στη μοιραία αποκάλυψη. Εντοπίστηκε σε ένα σημείο απ’ όπου είχαν περάσει οι διασώστες τουλάχιστον δυο φορές όσο την αναζητούσαν!

Η 34χρονη Natalie Christopher βρέθηκε σε χαράδρα 20 μέτρων, στη θέση Κεραμέ Αγίου Κήρυκα, πλακωμένη από βράχο και η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως πρόκειται για δυστύχημα. Η νεαρή αστροφυσικός, που βρισκόταν στην Ικαρία για διακοπές με τον Κύπριο σύντροφό της, αγαπούσε το τρέξιμο και την αναρρίχηση. Φαίνεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πως είτε προσπάθησε να αναρριχηθεί είτε να καταρριχηθεί και βρέθηκε στο κενό.

Εξετάζεται η εκδοχή να…

H συνέχεια στο Newsit.gr

Back to top button