Καστοριάφωτορεπορτάζ

Συνεχείς περιοδείες και μήνυμα σκληρής δουλειάς από τον Γιάννη Κορεντσίδη (σειρά φωτογραφιών)

“Η τραγική καθημερινότητα και τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, είναι πολλά και βρίσκονται μπροστά μας, σε κάθε περιοχή του Δήμου μας”

Στέλνουμε, για μία ακόμη φορά, ένα μήνυμα ελπίδας, σκληρής δουλειάς και αισιόδοξης προοπτικής για τον τόπο μας.

Οι εκλογές μπορεί να αποτελούν παρελθόν, όμως η τραγική καθημερινότητα και τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, είναι πολλά και βρίσκονται μπροστά μας, σε κάθε περιοχή του Δήμου μας.

Εμείς όμως δε μένουμε αδρανείς και με σταυρωμένα τα χέρια, αφήνοντας τον χρόνο να κυλά άσκοπα. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, αναλαμβάνοντας επισήμως την 1η Σεπτεμβρίου τα ηνία του Δήμου Καστοριάς.

Γι’ αυτό, από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, επισκεπτόμαστε καθημερινά όλες τις Δημοτικές Ενότητες και πραγματοποιούμε προγραμματισμένες συναντήσεις με τα νέα Τοπικά Συμβούλια Κοινοτήτων, καταγράφοντας και ιεραρχώντας, επί τόπου, άλυτα προβλήματα και αιτήματα δεκαετιών.

Συζητούμε, σε ανοικτές συγκεντρώσεις, με Συλλόγους, Φορείς, Σωματεία και πολίτες, για τις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους, κάτι που όπως οι ίδιοι παραδέχονται και λένε δημοσίως βλέπουνε να γίνεται για πρώτη φορά.

Βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους συνδημότες μας, όπως οφείλουμε κι όπως ακριβώς είχαμε υποσχεθεί προεκλογικά, στέλνοντας για μία ακόμη φορά ένα μήνυμα ελπίδας, σκληρής δουλειάς και καλύτερης προοπτικής για τον τόπο μας.

 

 

Back to top button