Καστοριά

Τα LIDL αποσύρουν σοκολάτα (φωτο)

Η ανακοίνωση της εταιρίας

Για λόγους προστασίας καταναλωτών η εταιρία Alfred Ritter GmbH & Co. KG ανακαλεί το προϊόν Ritter SPORT FONDENTE 50% στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά τα προϊόντα με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας από 05.03.2020 μέχρι και 11.09.2020.

Αιτία της ανάκλησης είναι η απουσία της ένδειξης για ίχνη γάλακτος στην ελληνική επισήμανση. Η επισήμανση αυτή είναι απαραίτητη, διότι υπάρχει περίπτωση επιμόλυνσης με ίχνη γάλακτος κατά την παραγωγική διαδικασία, αν και η συνταγή της συγκεκριμένης σοκολάτας δεν περιέχει γάλα. Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για κατανάλωση, εφόσον ο καταναλωτής δεν είναι αλλεργικός στο γάλα ή σε παράγωγα γάλακτος ή έχει δυσανεξία σε αυτά.

Καταναλωτές πού αγόρασαν το προϊόν μπορούν να επιστρέψουν το προϊόν στα σημεία πώλησης στη Ελλάδα και στη Κύπρο λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμό της αγοράς του.

Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρίας Ritter Sport είναι ασφαλή προς κατανάλωση και δεν εμπλέκονται στην ανάκληση αυτή. Η εταιρία Alfred Ritter GmbH & Co. KG ζητάει συγνώμη για τυχόν αναστάτωση και ευχαριστεί τους πελάτες της για την κατανόηση.

Για πιθανά ερωτήματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 800 111 3333 από σταθερό τηλέφωνο από Δευτέρα ως Σάββατο 08:00 – 19:00.

lidl-hellas.gr

 

 

 

 

Back to top button