Πεντάωρη σύσκεψη-ενημέρωσης του Γιώργου Κασαπίδη στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς

Στην Π.Ε Καστοριάς χθες ο νέος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Κασαπίδης μαζί με την ομάδα του, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, ενημερώθηκε από τους προϊσταμένους των διευθύνσεων της Π.Ε για τα τρέχοντα ζητήματα καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι προϊστάμενοι των διευθύνσεων απάντησαν σε ερωτήσεις του νέου Περιφερειάρχη και των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων που παρέστησαν, αλλά και των υποψηφίων της ομάδας Κασαπίδη οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι η συμμετοχή τους, δεν εξαντλήθηκε στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και ότι η μη εκλογή τους, δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα ως προς τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

Όλα τα παραπάνω, αν μη τι άλλο, αποδεικνύουν ότι η ομάδα Κασαπίδη παραμένει συμπαγής και συνδράμει ενεργά στην προετοιμασία του νέου Περιφερειάρχη, ώστε να εκμεταλλευτεί τον εναπομείναντα χρόνο με τον καλύτερο τρόπο.

Δεδομένου της ετοιμότητας που επέδειξε η νέα κυβέρνηση, πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν και από την νέα περιφερειακή αρχή μια ανάλογη εκκίνηση από 1η Σεπτεμβρίου, έτσι έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η εικόνα της ύπαρξης σχεδίου αλλά και ικανότητας υλοποίησης του.

Στην σύσκεψη, η οποία διήρκεσε περισσότερο από πέντε ώρες, εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων, παραβρέθηκε και συνέδραμε και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμόπουλος.

 tragikogreece.blogspot.com