Καστοριά

Το Επιμελητήριο Καστοριάς για την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2019

Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει τις επιχειρήσεις -μέλη του ότι υπάρχει πρόθεση συμμετοχής στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2019 που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η έκθεση Οικοδομή 2019 αποτελεί την εξειδικευμένη έκθεση του κατασκευαστικού κλάδο της χώρας προσανατολισμένη στους επαγγελματίες και την εξωστρέφεια. Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν επίσης Β2Β συναντήσεις των εκθετών με 200 εκπροσώπους τεχνικών εταιρειών τεχνικών εταιριών από 17 χώρες.

Η ενοικίαση ενιαίου χώρου θα χρηματοδοτηθεί από το επιχειρησιακό πρόγραμμα του 4ου ΕΑΠ ( πόρος της ΔΕΗ ) και το κόστος συμμετοχής θα κυμαίνεται από 100-250 ευρώ και θα αφορά τη διαμόρφωση του χώρου. Το τελικό κόστος συμμετοχής θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τον αριθμό των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην έκθεση.

Η προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται η 30η Αυγούστου.

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Καστοριάς ( 2467027537) Υπεύθυνη κα Τογκαρίδου Κωνσταντίνα

 

 

 

 

Back to top button