ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έρχεται το “Proteas Open”

Για ένατη συνεχόμενη χρονιά οι πλήρεις και πανέμορφες εγκαταστάσεις του ΠΡΩΤΕΑ, του μεγαλύτερου και ιστορικότερου, (από το 1993), Συλλόγου Αντισφαίρισης της περιοχής, ετοιμάζονται για να υποδεχτούν το πιο συναρπαστικό και δημοφιλές Τουρνουά Τένις στην Καστοριά, το “Proteas Open”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

 Η δράση όμως και ο προγραμματισμός του ΠΡΩΤΕΑ δεν σταματούν εδώ.

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου διοργανώνει το 6ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Ε3 της Γ’ Ένωσης Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, για Αγόρια έως 14 ετών, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Προπαιδικό Τουρνουά για Αγόρια και Κορίτσια έως 10 ετών, ενώ την ίδια περίοδο αναμένονται και άλλα Τουρνουά και Αγώνες.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά το γιατί ο Πρωτέας είναι ο Σύλλογος των μεγάλων διοργανώσεων, ο οποίος στην μακρόχρονη πορεία του έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει, διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες και πρωταθλήματα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί προπονητικά τμήματα κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου, συμμετέχοντες στα επίσημα Ενωσιακά και Πανελλήνια Τουρνουά, που διοργανώνονται από την Γ’ Ένωση και την Ε.Φ.Ο.Α.

Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα η αφίσα, η προκήρυξη και όλες οι απαραίτητες λεπτομέρειες και πληροφορίες για το “Proteas Open”.

 

 

Back to top button