Καστοριά – Συνταγή: Φέτα τουρσί (φωτογραφίες)

http://3.bp.blogspot.com/-pmvHxo71_VU/U7y7BHWoxfI/AAAAAAAADkg/09gnLttnEu8/s1600/SAM_1279.JPG

Την Φέτα Τουρσί δε θα προλάβουμε να την φάμε απόψε, επειδή χρειάζεται να μείνει 24 ώρες στο ψυγείο πριν καταναλωθεί. Όμως θα την έχετε παρακαταθήκη για το βράδυ του Τελικού, αν προλάβει να μείνει κάτι.

Ας την φτιάξουμε όμως τώρα, και για τον Τελικό του Κυπέλλου προλαβαίνουμε να την ξαναφτιάξουμε:

Υλικά:

2 κομμάτια τυρί φέτα

1 κουταλάκι χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι

1 κουταλάκι ρίγανη

1 φύλλα δάφνης

1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη

πάπρικα

μπούκοβο

ελαιόλαδο

http://4.bp.blogspot.com/-v_PICXhIF2Q/U7y6XrhbpLI/AAAAAAAADkA/73tQt-Uv_Jg/s1600/SAM_1243.JPG
Οδηγίες:

Λίγα υλικά, καθόλου βαθμός δυσκολίας, πολύ απόλαυση!

Κόβουμε το τυρί σε καρεδάκια.
http://3.bp.blogspot.com/-P3N6oGthHSY/U7y6Z2fu8LI/AAAAAAAADkM/M_zve1R5MuY/s1600/SAM_1244.JPG

Πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε καλά.

http://4.bp.blogspot.com/-VHMC9aLfYac/U7y6ZfSBk4I/AAAAAAAADkI/Ol3LMtXogfo/s1600/SAM_1245.JPG
Μεταφέρουμε σε γυάλινο βάζο και καλύπτουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν καταναλωθεί. Διατηρείται ένα μήνα στο ψυγείο πάντα.
http://1.bp.blogspot.com/-xigwh3LwKlg/U7y6_yCocVI/AAAAAAAADkY/NK0DiF3Ya6M/s1600/SAM_1246.JPG
Βγάζουμε απ’ το λάδι,σερβίρουμε και…καλή μας όρεξη!

http://3.bp.blogspot.com/-pmvHxo71_VU/U7y7BHWoxfI/AAAAAAAADkg/09gnLttnEu8/s1600/SAM_1279.JPG
Άλλη μια πολύ εύκολη συνταγή φίλοι μου. Και πιείτε κάτι με την φέτα τουρσί. Κάτι ελληνικό κατά προτίμηση, και… στην υγειά σας!

  Μαρία Παπαϊωάννου

masasoura.blogspot.com

 

 

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.