ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Λεωνίδας Κολιός: «Αξίζουμε να πάμε στο Παγκόσμιο»

Η Εθνική Ανδρών έκανε το πρώτο βήμα που χρειαζόταν για την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U17 του 2020 και χρειάζεται ένα ακόμη. Η νίκη επί της Κροατίας την έφερε πιο κοντά, αλλά χρειάζεται και μία ακόμη αύριο επί της Τουρκίας. Ο Λεωνίδας Κολιός αναφέρεται στο σήμερα και στο… αύριο.

«Μιλήσαμε μεταξύ μας μετά την ήττα από την Ιταλία, που μας πείραξε πολύ. Όλη η ομάδα… Είπαμε πως δεν πρέπει να αφήσουμε μια ήττα να μας «ρίξει». Αυτό που θέλουμε πλέον και αυτό που κάναμε είναι να στηρίξει ο ένας τον άλλον. Αξίζουμε να πάμε στο Παγκόσμιο, αξίζαμε να φτάσουμε και πιο ψηλά. Αρκεί να δώσουμε για μια ακόμη φορά το 100% σε έναν αγώνα. Έχουμε την ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη».

Η Κροατία ήταν μια δύσκολη ομάδα να την αντιμετωπίσεις, αλλά το ίδιο είναι και η Τουρκία, που για πολλούς ήταν από τα φαβορί της διοργάνωσης: «Ήταν δύσκολο το σημερινό παιχνίδι. Αρκετά δύσκολο… Είχαν κι αυτοί ψηλά κορμιά, είχαν σουτ… Παίξαμε όμως όπως έπρεπε, κάναμε αυτό που ήθελε ο κόουτς, ακολουθήσαμε το πλάνο και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Μάλλον το θέλαμε και περισσότερο. Η Τουρκία είναι επίσης πολύ δύσκολη ως ομάδα, αλλά με την ίδια συνταγή και ακολουθώντας ότι πει ο κόουτς πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 basket.gr

Back to top button