Το πρώτο trailer για το «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα» του Σταμάτη Φασουλή

Η πολυτάραχη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, του ανθρώπου που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, τραβάει πάντα το ενδιαφέρον, όπως αποδεικνύουν τα βιβλία, οι κινηματογραφικές μεταφορές αλλά και τα χιλιάδες δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει για εκείνον. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε καθώς η ζωή του μοιάζει με ένα σύγχρονο παραμύθι, το οποίο ανεβάζει στη σκηνή του Παλλάς τον Οκτώβριο ο Σταμάτης Φασουλής στην πολυαναμενόμενη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών «Ωνάσης: Τα θέλω Όλα».

Ο έμπειρος σκηνοθέτης υπογράφει ένα πρωτότυπο έργο με θέμα τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, βασισμένος σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες. Μιλάει για τα νεανικά του χρόνια, την ανάδειξη του ως ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, τη σύγκρουση του με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα και παράλληλα για τη σύνδεση του με κάποιες από τις διασημότερες γυναίκες της εποχής.

Το ρόλο του Ωνάση ενσαρκώνει με μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος καθοδηγεί ένα θίασο 30 ηθοποιών και συμπρωταγωνιστεί με την Ευγενία Δημητροπούλου στο ρόλο της Τίνας Λιβανού, την Κατερίνα Παπουτσάκη στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας, τη Δήμητρα Ματσούκα στο ρόλο της Τζάκι Κένεντι, τον Μέμο Μπεγνή στο ρόλο ενός δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά τη ζωή του και τον Αγησίλαο Μικελάτο που ερμηνεύει τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία. Τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Κωστής Μαραβέγιας, τα σκηνικά ο Γιώργος Γαβαλάς, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τους φωτισμούς ο Λευτέρης Παυλόπουλος.

ΑΠΕ