Καστοριά

6 λόγοι για να επιλέξετε το Αριστοτέλειο – Πυθαγόρειο Φροντιστήριο

Το Αριστοτέλειο φροντιστήριο ( Γιαγκόπουλος – Σαρρής) που εδραιώθηκε στο Νομό Καστοριάς τα τελευταία 13 χρόνια στο χώρο των θεωρητικών σπουδών ενώνει τις δυνάμεις του με το νεοσύστατο Πυθαγόρειο φροντιστήριο (Κακουλίδης Στάθης) το οποίο αναμένεται να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις μαθητών και γονέων των Θετικών και Οικονομικών Σπουδών χάρη στην πολυετή εμπειρία στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης του ιδρυτή του Κακουλίδη Στάθη.

  • Ολιγομελή τμήματα 6 ατόμων:

Τα τμήματα σε όλες τις τάξεις του Λυκείου είναι αυστηρά των 6 ατόμων, για την καλύτερη σχεδίαση και εποπτεία του διδακτικού έργου.

  • Εγγυημένη τιμή από φέτος και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου:

Με την εγγραφή του ο μαθητής γνωρίζει και το  συνολικό κόστος των σπουδών μέχρι και την αποφοίτηση του. Ένας μαθητής που εγγράφεται στην Α΄ Λυκείου θα έχει εγγυημένη τιμή και για την Β΄ και για την Γ΄ Λυκείου.

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός:

Μέσα από τη συνεργασία των φροντιστηρίων με την εταιρεία ORIENTUM προσφέρουμε στους μαθητές –χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση– ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικού προσανατολισμού, που περιλαμβάνει το τεστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων HORIZON και σεμινάρια αναλυτικής παρουσίασης των σχολών, βοηθώντας τους μαθητές να βρουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντα τους και να επιλέξουν την σχολή που τους ταιριάζει. Το νέο Λύκειο απαιτεί τη διαρκή ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού από εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού.

  • Οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Γυμνασίου:

 Με ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών σε πολύ λογική τιμή και φιλικό προς τα παιδιά ωράριο βοηθούμε τους μαθητές να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες και των τριών τάξεων του Γυμνασίου και τους προετοιμάζουμε για τις σπουδές του Λυκείου.

  • Συνεχή επικοινωνία με τους γονείς:

Μέσα από την συνεργασία των φροντιστηρίων με την εταιρεία ΕΠΑΦΟΣ προσφέρουμε στους γονείς μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα επικοινωνίας, μέσα στην οποία θα μπορεί ο γονέας με τη χρήση προσωπικών κωδικών να παρακολουθεί την εξέλιξη των σπουδών έχοντας πρόσβαση σε απουσίες, βαθμούς διαγωνισμάτων, σχόλια καθηγητών. Επίσης δύο φορές τον χρόνο διοργανώνονται στον χώρο του φροντιστηρίου οι επίσημες ενημερώσεις γονέων, στις οποίες οι γονείς έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε προσωπικό επίπεδο από όλους τους καθηγητές.

  • Έμπειροι καθηγητές:

Γιαγκόπουλος Νίκος, Φιλόλογος

Κακουλίδης Στάθης, Μαθηματικός

Σεβασλίδης Βασίλης, Φυσικός

Σαρρής Σωκράτης, Φιλόλογος

Γιάκα Νένα, Φιλόλογος

Δούκα Κατερίνα, Οικονομολόγος

Κουφογιάννη Άντζυ, Χημικός

Μητσιάνης Ιωάννης, Φιλόλογος

Νένος Κωσταντίνος, Πληροφορικός

Σεβασλίδης Βασίλης Φυσικός

Η νέα δυναμική συνεργασία εκπαιδευτικών με εμπειρία και όρεξη, με σημαντικές περγαμηνές, αλλά και ισχυρό αποτύπωμα στο νομό τα τελευταία χρόνια αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες όλων των μαθητών όλων των Προσανατολισμών του Λυκείου αλλά και όλων των μαθητών του Γυμνασίου.

Σας περιμένουμε στον χώρο των φροντιστηρίων Αριστοτέλειο – Πυθαγόρειο στην Αθ. Διάκου 18 στον τρίτο όροφο για να ενημερωθείτε προσωπικά για το πρόγραμμα σπουδών και τις τιμές μας.

 Τηλέφωνα: 24670 – 81133 Καστοριά

                               24670 – 41304 Άργος Ορεστικό

Back to top button