ΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Εντυπωσίασε ο ΟΡΜΟΣ στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Αλμυρή Κορινθίας (σειρά φωτογραφιών)

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του ελπχ ΟΡΜΟΣ στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Αλμυρή Κορινθίας, που οργανώθηκε από τον Χορευτικό Σύλλογο Αλμυρής “οι Φίλοι της Παράδοσης”!
Η χορευτική μας ομάδα παρουσίασε χορούς και δρώμενα από την αστική παράδοση της Καστοριάς, συνοδευόμενα άψογα στο τραγούδι από την Αρετή Κετιμέ και τους εξαίρετους μουσικούς Μανώλη Κόττορο (βιολί/τραγούδι), Χρήστο Χάρη (κλαρίνο), Θεοδόση Συκιώτη (λαούτο), Βασίλη Βασιλείου (τρομπέτα) και Περικλή Κατσώτη (κρουστά).
Στο φεστιβάλ συμμετείχαν πέντε χορευτικοί σύλλογοι με 150 χορευτές στην σκηνή από Καστοριά, Άρτα, Άργος, Μέγαρα και Αλμυρή, ενώ παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος και η δημοσιογράφος Μαίρη Νικολοπούλου.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές Παναγιώτα και Κώστα Μικρού για την άρτια οργάνωση και τον Σωτήρη Παπανικολάου για τις υπέροχες φωτογραφίες και βοήθεια του όπου χρειάστηκε!
Επίσης, αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα μέλη της ομάδος για το πολύ πετυχημένο αποτέλεσμα της εμφάνισης, ιδιαίτερα στα παιδιά που ενώ δεν είχαν μεγάλη εμπειρία, κατάφεραν να σταθούν και να ανταποκριθούν θαυμάσια στις απαιτήσεις ενός μεγάλου φεστιβάλ. Υποκλινόμαστε τέλος στους ακούραστους συνοδούς μας για την ενεργή και θερμή υποστήριξη τους.
Και στα επόμενα με υγεία

 

 

Back to top button