ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνηφωτορεπορτάζ

Ανεβάζουν στροφές τα κορίτσια της Καστοριάς – Σειρά φωτογραφιών από την προετοιμασία στο Τσοτύλι (ρεπορτάζ)

Κάτω από ιδανικές συνθήκες και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται στο πανέμορφο Τσοτύλι, η προετοιμασία της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου Καστοριάς.
Η απόφαση της νέας διοίκησης του συλλόγου να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας σε προπονητικό κέντρο εκτός νομού και συγκεκριμένα στο γειτονικό Τσοτύλι και σε συνδυασμό με τις 2-3 σημαντικές μεταγραφές που έκανε, δείχνει ότι φέτος έχει υψηλές βλέψεις και φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.


Τα κορίτσια του ΓΠΟ Καστοριάς για πρώτη φορά προετοιμάζονται σε τέτοιες συνθήκες, με επαγγελματικά σχεδόν πρότυπα, και δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένες από το κλίμα και την οργάνωση που δείχνει η διοίκηση του συλλόγου.

Η ομάδα διανύει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και περιλαμβάνει απαιτητικές προπονήσεις και πολύ ιδρώτα, προκειμένου να είναι έτοιμη στην έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν χωρίς προβλήματα όλες οι ποδοσφαιρίστριες της ομάδας, οι οποίες επιδεικνύουν αρκετή όρεξη για δουλειά, ιδιαίτερο ζήλο και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, για να βελτιώνονται, τόσο όσο αφορά την αγωνιστική τους συμπεριφορά, αλλά και στη φυσική τους κατάσταση.

Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστο Καλύβας επικεντρώνεται πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης (πρωινή προπόνηση), ενώ ειδικό βάρος δίνει στην βελτίωση της τακτικής, στις απογευματινές προπονήσεις.

Να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις είναι διπλές (πρωϊ και απόγευμα) και πραγματοποιούνται καθημερινά στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του γηπέδου Τσοτυλίου, ενώ η αποστολή διανυκτερεύει στον καταπληκτικό ξενώνα της περιοχής.

Μάλιστα, σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου επισκέφθηκε την αποστολή, κατά την διάρκεια της οποίας γευμάτισαν μαζί, ενώ έγινε και η πρώτη επίσημη γνωριμία των παικτριών και της διοίκησης.

To sentranews.gr βρέθηκε στην προετοιμασία του ΓΠΟ Καστοριάς όπου και φωτογράφησε στιγμιότυπα από την προετοιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

sentranews.gr

Back to top button