ΑθλητικάΚαστοριά

Ενημέρωση επί των εξελίξεων της ομάδας “ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ”

Ένα επάγγελμα που λογικά ανθίζει στην Καστοριά πρέπει να είναι του επιπλοποιού – εμπόρου επίπλων. Και αυτό γιατί οι καναπέδες (ορθογώνιοι, σε σχήμα Π, σε σχήμα Γ, πολυγωνικοί κτλ) και oι κριτικoι καθήμενοι σε αυτούς, έχουν τεράστια ζήτηση σε αυτή την πόλη και ίσως εξηγεί ως γεγονός και την παρακμή που αυτή βιώνει.

Και εξηγούμαστε. Πρώτα όμως, να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα θα ξανασυσταθει πάση θυσία. Ας πάμε τώρα στην εξήγηση.

Από πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια για την επανίδρυση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Στην προσπάθεια αυτή, έλλειψη άλλης πρότασης, ηγήθηκε ο Κος Ουσταμπασίδης, πλαισιωμένος από μια μικρή ομάδα νέων ανθρώπων που πονάνε (όχι απλά αγαπάνε) την ομάδα. Στην προαναφερθεισα ομάδα ανθρώπων ουδείς είναι ιδιοκτήτης κάποιου λεφτόδεντρου. Για το λόγο αυτό αποφασίσθηκε, η κίνηση να στηριχτεί στο υστέρημά του κόσμου. Ορίστηκε λοιπόν ένα εφάπαξ κόστος εγγραφής στον σύλλογο, 20 ευρώ και μια ετήσια συνδρομή 100 ευρώ. Συνολικό ετήσιο κόστος για την πρώτη φορά 120 ευρώ.

Στο σημείο αυτό, θέλουμε να τονίσουμε ότι στην ομάδα δεν υπάρχει ούτε φανελάκι προπόνησης, καθώς τα πάντα εξαφανίστηκαν. Άρα λοιπόν, έπρεπε να ξεκινήσουμε από το μηδέν. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΈΝ. Γιατί αν είχαμε τον εξοπλισμό που είχε κάποτε η ομάδα (φανέλες, μπάλες, σετ προπόνησης, εξοπλισμό προπόνησης) και δεν είχε αυτός λεηλατηθεί(!), δεν θα χρειαζόμασταν 4.500 ευρώ που απαιτούνται τώρα για όλα αυτά. 4.500 ευρώ είναι λοιπόν η οικονομικότερη προσφορά που συμφωνήσαμε με εταιρεία ένδυσης από πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Αντί αυτών, θα χρειαζόμασταν ΜΌΝΟ 600 ευρώ περίπου, για την κατάθεση του παραβόλου συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα (αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα) και την ολοκλήρωση των δελτίων των ποδοσφαιριστων και την κατάθεση αυτών στην ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και φυσικά δεν θα επικαλουμασταν ξανά και ξανά την βοήθεια σας για να ξεκινήσουμε.

2.000 ευρώ περιπου έχει ξοδέψει η διοίκηση μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για τις νομικές διαδικασίες που απαιτήθηκαν για την επανίδρυση του συλλόγου (παράβολα πρωτοδικείου, αλλαγή προυπαρχοντος καταστατικού κτλ κτλ κτλ). Τα 2.000 ευρώ αυτά προήλθαν από το υστέρημά απλών Καστοριανων αλλά ελαχίστων σε αριθμό (και τους οποίους τους ευχαριστούμε θερμά). Γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι το υστέρημά τους χρησιμοποιήθηκε μέχρι τελευταίας-στην κυριολεξία – δεκάρας για την επανίδρυση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Οι ελάχιστοι αυτοί δε φτάνουν όμως. Όταν σε μια ιδρυτική ομάδα των 30 ατόμων έχουν καταβάλει την συνδρομή τους οι 10 εξ αυτών, δεν μπορούμε να μιλάμε για ομαδική προσπάθεια. Όταν κάποιοι που σκούζουν με στόμφο και στραβοστομιάζουν και δεν έχουν καταβάλει ούτε το 20ευρω της εγγραφής και βρίσκονται και στη διοίκηση, τα λόγια περιττεύουν και ο καναπές που λέγαμε βρίσκει την εφαρμογή του.

Σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, κοινοποίησαμε το τηλέφωνο του ταμία μας Κου Κωστέα, σε σχετικό κάλεσμα που είχαμε κάνει για οικονομική στήριξη της προσπάθειας μας. Λάβαμε τηλεφωνήματα από Κιλκίς (κόουτς σε ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά) , Γερμανία, Θεσσαλονίκη, Αίγιο και Ναύπλιο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς για την ανταπόκριση τους. Έχουμε κρατήσει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δείξουμε τον τρόπο κατάθεσης των χρημάτων όταν ο τραπεζικός λογαριασμός του συλλόγου ανοιχθεί και μόνο τότε. Δεν επιθυμούσαμε τα χρήματα αυτά να μπουν σε λογαριασμό φυσικού προσώπου για να αποφύγουμε την κακοπροαίρετη εκ του καναπέ κριτική. Η ανακοίνωση είχε κυρίαρχο στόχο τους συμπολίτες μας εδώ στην Καστοριά. Μαντέψτε πόσα τηλεφωνήματα δεχτήκαμε από την Καστοριά. Σωστά το σκεφτήκατε…

Κάποιοι λίγοι τρελοί πιστεύουν στο όραμα και την Ιδέα της Καστοριάς. Επειδή όμως αυτοί οι δύο-τρεις προεξάρχοντος του προέδρου Κου Ουσταμπασίδη δεν μπορούν να χαλάνε τα στομάχια τους παρακαλώντας τον κάθε έναν για 20 και 100 ευρώ, θα κάνουν(με) ακόμη μια προσπάθεια.

Με πρόταση του προέδρου Κου Ουσταμπασίδη, συγκαλείται έκτακτη γενική συνέλευση την ερχόμενη Τρίτη 27 Αυγούστου και ώρα 8 μμ στο αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας. Εκεί θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στη διοίκηση από άτομα που θέλουν να προσφέρουν πραγματικά. Εκεί θα ανακοινωθεί η βασική χορηγία της φανέλας που έχει ήδη συμφωνηθεί και το ποσό που αυτή θα αποφέρει και φυσικά το υπολοιπόμενο ποσό εκ των 4.500 € που προαναφέραμε. Εκεί θα ανακοινωθούν όλα τα γραφειοκρατικά ζητήματα που διεκπαιρώθηκαν μέχρι τώρα. Εκεί θα ανακοινωθούν οι συμφωνίες με ποδοσφαιριστές του φετινού ροστερ. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε ΜΈΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, που βάζουν πλάτη στο εγχείρημα αυτό. Εκεί θα συζητηθεί ότι θέλετε να ρωτήσετε.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την παλικαρίσια στάση κάποιων συμπολιτών μας που δήλωσαν ευθαρσώς, τίμια και παντελονάτα, ότι αδυνατούν να συνδράμουν οικονομικά στη νέα προσπάθεια, αλλά θέτουν εαυτό στη διάθεσή της ομάδας για την εύρυθμη λειτουργία της (μεταφορά ποδοσφαιριστων, πλύσιμο ιματισμού και άλλες απαιτούμενες εργασίες για την ομαλή λειτουργία της ομάδας). Εσείς μας συγκινείται, μας αποδεικνύεται ότι φοράτε παντελόνια και όχι πυτζάμες του καναπέ και μας δίνεται δύναμη να φέρουμε εις πέρας την τιτάνια αυτή προσπάθεια.

Υ. Γ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ. ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΈΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΦΡΟΥΡΟΊ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΑ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ. ΓΙΑΤΊ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΊΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ ΟΜΩΣ ΜΕ ΝΎΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΝΑΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΏΝ ΜΑΣ.
Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΈΡΜΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ.
ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ. ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ. Η ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΆΡΙ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΛΊΓΟ ΟΜΩΣ.

Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ, Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!

Kastoria Football Club – official

Και εγένετο “ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ”! (φωτο)

Back to top button