Λευκή ισοπαλία στο φιλικό ανάμεσα στην Αστραπή Μεσοποταμίας και την ΑΕ Ευόσμου (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ))

Προπονητής της ΑΕ Ευόσμου είναι ο Καστοριανός Κώστας Κορμαρής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του νομού, μεταξύ αυτών και η Αστραπή

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της Αστραπής Μεσοποταμίας απέναντι στην ΑΕ Ευόσμου.

Για τους “κιτρινόμαυρους” μετά τα δύο πρώτα νικηφόρα φιλικά ματς εκτός έδρας, ήταν το πρώτο φιλικό εντός έδρας μπροστά στους φιλάθλους τους, στο οποίο ο προπονητής Γιώργος Τομόπουλος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από την κατάσταση την οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, με εναλασσόμενη υπεροχή και με καλή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο, όμως, η κόπωση των ποδοσφαιριστών ήταν εμφανής εξαιτίας της επίπονης προετοιμασίας.
Παρά το φτωχό θέαμα από πλευράς ευκαιριών, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Να σημειωθεί ότι προπονητής στην ομάδα της ΑΕ Ευόσμου, η οποία αγωνίζεται στην Α1 ΕΠΣ Μακεδονίας, είναι ο Καστοριανός Κώστας Κορμαρής, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του νομού, μεταξύ αυτών και με τα χρώματα της Αστραπής Μεσοποταμίας.

Τέλος, την Τετάρτη η ομάδα της  Αστραπής θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι εντός έδρας, όπου και θα αντιμετωπίσει την Σειρήνα Γρεβενών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

sentranews.gr