Το γλέντι της Δόξας Αμπελοκήπων – Τιμή σε ποδοσφαιριστές (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου, το ετήσιο υπαίθριο γλέντι της Δόξας Αμπελοκήπων.

Πλήθος κόσμου από το χωριό αλλά και από άλλες περιοχές διασκέδασαν υπό τους ήχους  της ορχήστρας του Βαγγέλη Μπέζιου και με τον Νίκο Χαλκιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Βασιλείου Ευγένης (εκπρόσωπος ΕΠΣ Καστοριάς), ο πολιτευτής Βασίλης Τσιφλικιώτης καθώς και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» Κώστας Πανταζόπουλος.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς το ιστορικό σωματείο της ΔΟΞΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ τίμησε με αναμνηστικούς επαίνους 8 ποδοσφαιριστές – εκτός χωριού – που στο παρελθόν αγωνίστηκαν με τα χρώματα των «μαυραετών»,  βάζοντας και αυτοί ένα μικρό λιθαράκι στην ιστορία του συλλόγου. Φυσικά στην λίστα των τιμώμενων ποδοσφαιριστών υπήρχαν και άλλοι, οι οποίοι όμως δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν  και θα τιμηθούν στην επόμενη εκδήλωση.

Η διοίκηση της ΔΟΞΑΣ ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την παρουσία του στην εκδήλωση, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας, όπως επίσης και τους ποδοσφαιριστές από άλλες περιοχές που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα των «μαυραετών» προσφέροντας με την συμμετοχή τους στον σύλλογο.

                                                 Οι ποδοσφαιριστές που τιμήθηκαν :
Παπαδόπουλος Βαγγέλης
Τζήμας Θανάσης
Αλεξόπουλος Στέλιος
Τζημαράκας Μιχάλης
Τσέλιος Λάμπρος
Φιλιππίδης Φίλιππος
Ντέμκας Γιώργος
Μπίντης Τάσος 

sentranews.gr