ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΟ Κάστωρ


Ο ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση όλων των τμημάτων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 μ.μ. , ενώ παράλληλα ξεκινάνε και οι εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου σε όλα τα τμήματά του.
Οι εγκαταστάσεις της Ακαδημίας βρίσκονται στη Χλόη Καστοριάς και θα λειτουργούν καθημερινά τις απογευματινές ώρες από τις 19:00 έως 21:00, για τις εγγραφές των υποψηφίων αθλητών.
Υπεύθυνοι εγγραφών:
Μίμης Μπαχαδέρογλου τηλ. 6978.482.934
Παναγιώτης Αντωνίου τηλ.  6942.473.899

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 2019-2020
ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ    Παναγιώτης Αντωνίου
Κ12 – Κ14    Μίμης Μπαχαδέρογλου
Κ8 – Κ10    Άρης Παπαθανασίου
Κ6        Χρήστος Καλύβας

Με νέα ανακοίνωση θα γίνει γνωστό το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των προπονήσεων όλων των τμημάτων της Ακαδημίας.

Επίσης, σας κάνουμε γνωστό ότι από το 2016 η Ακαδημία μας είναι συνεργαζόμενο μέλος του Δικτύου των Σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητου Αθηνών και κάθε χρόνο συμμετέχει σε σεμινάρια αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών μας καθώς και σε προγραμματισμένα τουρνουά.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ λειτουργεί μέσα σε ένα ασφαλές και φυσικό περιβάλλον, με σκοπό να προσφέρει στους μικρούς φίλους:

Σωστή εκμάθηση του αθλήματος, Καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και άμιλλας, Βελτίωση της φυσικής κατάστασης, Αξιοποίηση των ικανοτήτων & δεξιοτήτων τους, Πειθαρχία, αντίληψη – προσανατολισμό, Άθληση, Ψυχαγωγία και παιχνίδι – διασκέδαση!

Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε με τους γονείς και τους μικρούς φίλους

sentranews.gr

Back to top button