ΑθλητικάΚαστοριάΠαλαιά Καστοριά

Ο… Παναθηναϊκός Κυριάκος Καραταΐδης!

Ο Κυριάκος Καραταΐδης θεωρείται μια από τις «σημαίες» του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ωστόσο ο αδερφός του αλλά και ο ίδιος είχαν στενότερη σχέση με τον Παναθηναϊκό, ενώ αργότερα δήλωνε «άρρωστος» οπαδός της Καστοριάς!

Ενδεικτικά αναδημοσιεύουμε παλιότερη συνέντευξη του Κυριάκου Καραταϊδη στο contra:

«Στο χωριό μου οι περισσότεροι είναι ΑΕΚτσήδες και ΠΑΟΚτσήδες. Υπήρχαν δυο-τρεις Ολυμπιακοί και δυο-τρεις Παναθηναϊκοί. Ένας απ’ αυτούς τους Παναθηναϊκούς ήταν ο αδερφός μου, 10 χρόνια πιο μεγάλος από ‘μένα. Ο θείος μου, Ολυμπιακάκιας. Όταν έπαιζε Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, όποιος από τους δύο μου έδινε πέντε δραχμές για να πάω να πάρω ένα παγωτό, έλεγα είμαι Ολυμπιακός ή είμαι Παναθηναϊκός. Έπαιζα μαζί τους. Είναι αυτό που λέμε, η πουτανιά στο μεγαλείο της.

Όταν έφτασα 12 ετών κατέβηκα από το χωριό για να πάω Γυμνάσιο στην Καστοριά. Θυμάμαι ότι είχε τέτοια τρέλα με τη μπάλα που τελειώνοντας το σχολείο, αντί να πάω στο σπίτι πήγαινα στο γήπεδο και μάζευα τις μπάλες στην προπόνηση της Καστοριάς, επί εποχής Σαργκάνη. Έρχεται το Κύπελλο που κατακτήσαμε το 1980 και θεωρώ πραγματικά ότι τότε ήμουν αρρωστάκι με την ομάδα μου, την Καστοριά».

leoforos.gr

https://www.youtube.com/watch?v=3UQCWulPGzw

 

 

Back to top button