Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνητελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Εκπλήξεις στο Περιφερειακό: Ο Απόστολος Τζιώτζης γραμματέας – Η Δέσποινα Κοζατσάνη στην Οικονομική Επιτροπή (φωτογραφίες)

Την πρώτη έκπληξη στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο και προβληματισμό στην παράταξη Κασαπίδη ήρθε να δημιουργήσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την Οικονομική Επιτροπή!

Ενώ στην προσυνεδρίαση της παράταξης είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο ως πρόταση να εκλεγούν οι Κιάνας, Φωλίνας και Μάνος (στο ψηψοδέλτιο υπήρχαν και τρία ονόματα για αναπληρωματικά μέλη), στην ψηφοφορία εξελέγη η Δέσποινα Κοζατσάνη αντί του Γρεβενιώτη Αθανάσιου Φωλίνα, με 21 ψήφους, έναντι 20!

Πρακτικά, λοιπόν, πιθανόν κάποιος εκ των 21 συμβούλων της πλευράς Κασαπίδη δεν ψήφισε τον Αθανάσιο Φωλίνα, ο οποίος δεν έκρυβε τη δυσφορία του για την απρόσμενη αυτή εξέλιξη, ή κάποιος έκανε λάθος και μπερδεύτηκε!

Να σημειωθεί πως πρώτος αναδείχθηκε με 22 ψήφους ο Στέργιος Κιάνας

Τα νέα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,όπως εξελέγησαν από το σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο είναι οι Στέργιος Κιάνας, Δέσποινα Κοζατζάνη, Θωμάς Μάνος, Μαρία Καρυπίδου, Ηλίας Κάτανας και Γιώργος Χριστοφορίδης.

Η Σιατιστινή Ευφροσύνη Ντιό είναι από σήμερα η νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Εξελέγη ομόφωνα, δια βοής,στην πρώτη συνεδρίαση, όπως και οι Γιάννης Λιάσης στη θέση του αντιπροέδρου και Απόστολος Τζιώτζης στη θέση του γραμματέα.

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από kozanimedia.gr

 

 

Back to top button