Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ανέλαβε ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος (φωτογραφίες – βίντεο – δηλώσεις)

Πραγματοποιήθηκε η παράδοση – παραλαβή στην Π. Ε.Καστοριάς. Η τελετή έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, παρουσία του Βουλευτή ΝΔ Ζήση Τζηκαλάγια,  νεοεκλεγέντων και απερχομένων Περιφερειακών Συμβούλων  καθώς και  υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο  απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος  ευχήθηκε στον νέο Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σαββόπουλο μια καλή και δημιουργική θητεία, ευελπιστώντας να επιφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα  για την τοπική μας κοινωνία. Στη συνέχεια του παρέδωσε τα κλειδιά του γραφείου αλλά και οικονομικά  στοιχεία πεπραγμένων της προηγούμενης  αυτοδιοικητικής περιόδου.

Από την πλευρά του ο  νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος μίλησε για μια ιδιαίτερη μέρα καθώς επιστρέφει έπειτα από πέντε χρόνια σε μια γνώριμη θέση. Ευχαρίστησε τον  κ. Αδαμόπουλο για τη συνεργασία τους, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια που τον διακατείχε κατά την διάρκεια της θητεία του. Τέλος, υποσχέθηκε να προσπαθήσει να είναι καλύτερος από την προηγούμενη θητεία  του και τόνισε ότι με σύμπνοια και συνεργασία  όλων των τοπικών φορέων θα γίνει προσπάθεια να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  για το καλό  της περιοχής μας.

https://www.youtube.com/watch?v=XXmp2kt7iLo

       

 

 

Back to top button